Charlize Theron, Angelina Jolie i Megan Fox holivudske su majke koje svojoj djeci ne brane da budu ono što jesu.

Galerija


Hollywood je tvornica brojnih ostvarenih i neostvarenih snova, prilika, zarade, mogućnosti, ali i liberalnosti. Stoga ne čudi što njegovi najpoznatiji pripadnici imaju vrlo liberalne poglede na život, ali i na odgoj svoje djece.

Vezani članci Vrtić Nakon pobune roditelja čija djeca idu u privatne vrtiće oglasio se i Grad: "Možda nije dovoljno onima koji su osnivajući privatne vrtiće htjeli ostvariti ekstra profit" Angelina Jolie Jolie je koristila razne taktike da zavede Brada Pitta, a sad se zna s kojom joj je to i uspjelo

Prije Megan Fox i njezina supruga Briana Austina Greena tu je bila oskarovka Charlize Theron, koja otvoreno govori o svom sinu Jacksonu, koji od najmlađih dana želi biti djevojčica. "I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s 3 godine i rekla: 'Nisam dječak!', otkrila je glumica u intervjuu za The Daily Mail.

I prije službenog priznanja Jacksona se često moglo vidjeti u haljinama i suknjama te s pletenicama, zbog čega je glumica čak bila na udaru kritika javnosti, no nikada se na njih nije obazirala. "Sada odgajam dvije lijepe kćeri", zaključila je te dodala da se neće miješati u njihov život jer želi da se one same pronalaze.

Ne smijemo zaboraviti niti 14-godišnju Shiloh, kći bivšeg para Angeline Jolie i Brada Pitta, koja s godinama sve više nalikuje na dječaka, no ni njezini slavni roditelji nemaju problema s tim, dapače, podržavaju je.

Jednako je tako i s Megan, koja s Brianom ima tri sina, a odgajaju ih da budu ono što jesu. Naime, iako sva trojica imaju dužu kosu te se zabunom mogu zamijeniti za djevojčice, sinčić Noah Shannon već duže vrijeme obožava haljine te se u njima šeće gradom ili odlazi na dječje rođendane.

"On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentiran, a tek mu je 6 godina. Obožava modu, ponekad se sam odijeva u haljine i voli ih nositi, ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i ovdje u Kaliforniji ima dječaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebao nositi haljine ili ružičastu boju", objasnila je Megan u jednom talk showu.

Također, istaknula je kako joj je jako važno da njezini nasljednici budu puni samopouzdanja te da sami biraju životni put. I dok se mnogi drugi roditelji slažu kako je to ključno u odgoju, ima i onih koji redovito kritiziraju odluke drugih kao da su to njihova djeca.

Megan, koja je ispod holivudskih brda poznata kao poprilično hladnokrvna osoba, na takve se komentare nije obazirala jer, kako kaže stara narodna - psi laju, karavane prolaze.

Nina Badrić zbunila fanove fotkom koju je objavila, neki su se zapitali je li to njezina dvojnica