Kćerkicu Shiloh Nouvel Angelina i Brad Pitt dobili su u ožujku 2006. godine.

Galerija


Shiloh Jolie-Pitt prvo je biološko dijete bivšeg para Angeline Jolie i Brada Pitta.

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Evo zašto bi se Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli i da se nije pojavila Angelina Jolie Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Nakon teškog razvoda i borbe za skrbništvo nad djecom, nekoć najljepši par napokon sklopio dogovor

Djevojčica je rođena krajem ožujka 2006. godine, a njezino puno ime je Shiloh Nouvel. Rođena je u gradu Swakopmundu u Namibiji, a roditelji su njezine prve fotografije prodali agenciji Getty.

Prava na fotografije zatim su otkupili poznati časopisi People i Hello! za 4, odnosno 3,5 milijuna dolara, a par je sve novce donirao u dobrotovorne svrhe.

Već s 2 godine, neodoljivo slatka plavokosa djevojčica počela se oblačiti kao dječak, a od roditelja i mnogobrojne braće i sestara zahtjevala je da joj se obraćaju u muškom rodu, kao Jacku ili Peteru, što je potvrdio i sam Brad gostujući kod slavne Oprah Winfrey.

Kako su prolazile godine, tako je postalo očito kako je Shiloh drugačija od ostalih djevojčica, jer je sve više fizički počela nalikovati dječaku. Kratka kosa, široka i muška odjeća njezin su izbor, a čini se kako to nije bio dječji hir, jer i posljednje paparazzo fotografije dokazuju kako ne odustaje od takvog izgleda.

Djevojčica je viđena u Brentwoodu u pratnji tjelohranitelja u ležernoj šetnji, a čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica. Ipak, njezino veselje ostalo je u sjeni njezinog izgleda, a brojni korisnici interneta primijetili su kako sve više sliči na dječaka.

Ostavljamo vam da prosudite sami. 

Ovo nije lutka, već muškarac koji je napravio više od 100 kirurških zahvata

Paparazzo fotke otkrile da nije sve tako zategnuto: Bivša DiCaprijeva cura manekenka se fotošopira