Megan Fox često ističe kako svoje sinove odgaja vrlo liberalno te da budu ono što jesu, bez obzira na komentare okoline.

Galerija


Megan Fox još je u rujnu prošle godine otkrila da njezin sin Noah Shannon ponekad nosi haljine u školu i zbog toga ga ostala djeca zadirkuju.

Vezani članci Brian Austin Green Poludio zbog njezine fotografije s novom ljubavi pa pokazao svima što misli i u sve upleo njihovu djecu Tina Louise, Brian Austin Green Potvrdio da je sreću našao u zagrljaju tetovirane ljepotice koja voli objavljivati golišave fotke, a od njega je mlađa 16 godina

"On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentiran, a tek mu je 6 godina. Obožava modu, ponekad se sam odijeva u haljine i voli ih nositi, ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i ovdje u Kaliforniji ima dječaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebao nositi haljine ili ružičastu boju", objasnila je Megan tada u jednom talk showu.

Podsjetimo, jedna od najseksi žena u Hollywoodu ima tri sina sa suprugom Brianom Austinom Greenom, a često ističe kako ih svu trojicu odgaja tako da budu puni samopouzdanja te da sami izaberu životni put.

Paparazzi su tako i nedavno uhvatili malenog Nou Shannona s tatom kako dolazi na jedan dječji rođendan u Kaliforniji te nosi haljinu u stilu princeze Else.

Mnogi su komentirali kako je toliko samopouzdanja za dječaka u ovoj fazi života itekako impresivno, dok je kao i uvijek bilo i onih koji su imali negativnih komentara.

Kolika je ta razina samopouzdanja kod malenog, uvjerite se u našoj galeriji.

Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca

Pobjednici emisije Ples sa zvijezdama komentiraju svoj nastup: 'Jel' ti to mene prozivaš?!' 🤬