Macaulay Culkin, koji se proslavio kao Kevin McCallister u dva nastavka franšize "Sam u kući", komentirao je peticiju građana da se digitalno ukloni Donalda Trumpa iz filma.

Galerija


Nakon što se dogodio šokantni upad pristaša Donalda Trumpa u zgradu Kongresa, građani su pokrenuli peticiju da se američki predsjednik digitalno ukloni iz popularnog filma "Sam u kući". 

Vezani članci Rihanna Rihanna se pozdravila s Trumpom pa zbog ove fotografije postala pravi hit na Instagramu! Joe Biden Otkriveno što će novom američkom predsjedniku biti među prioritetima na dnevnom redu

"Pokrenut ćemo peticiju u kojoj tražimo da se Trump ukloni iz scene u filmu 'Sam u kući 2' te da se zamijeni 40-godišnjim Macaulayjem Culkinom", napisala je jedna žena na Twitteru. 

Macaulay Culkin (40), koji se proslavio u prva dva nastavka filma "Sam u kući" kao Kevin McCallister", otkrio je što misli o tom potezu. "Prodano", komentirao je njenu objavu na Twitteru. 

Macaulay, koji se umirovio iz glume i često ističe da može živjeti do kraja života na zaradi od filmova "Sam u kući", podržao je i čovjeka koji je napisao da je sam maknuo Trumpa iz scene u hotelu u New Yorku. 

"Bravo", napisao mu je Culkin. Redatelj prva dva dijela popularne franšize "Sam u kući" Chris Columbus svojedobno je objasnio da Donaldovo pojavljivanje u filmu nisu planirali. On ih je na neki način prisilio da mu to omoguće. 

"Rekao je da smijemo koristiti njegov hotel samo ako i on bude dio filma", ispričao je Columbus. 

Inače, kanadska radiotelevizija CBC je izbrisala Trumpa prije dvije godine iz filma, a njemu to nije bilo drago. "Čini mi se da se Justinu T.-u ne sviđa to što sam ga natjerao da plati NATO i Trgovinski sporazum", obrušio se tada na kanadskog premijera. 

Medije je punila gadnim razvodom od legendarnog glazbenika, a sad ide pred oltar sa 17 godina mlađim