Turbulentan život

Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije

Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Macaulay Culkin i Brenda Song plijenili su pozornost tijekom svoje šetnje, a par je u vezi od ljeta 2017. godine.

Macaulay Culkin (40) rijetko se pojavljuje u javnosti, a kada se to dogodi, u društvu je svoje djevojke, glumice Brende Song (31). 

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin - 5 Jedan jedini! Bio je dječja zvijezda i zauvijek ušao u povijest, a onda je pao u ralje ovisnosti: Evo gdje je danas omiljeni Kevin!

Zvijezda filma "Sam u kući", koji je postao dio božićne tradicije kod mnogih, šetao se po Los Angelesu s Brendom. Dok je ona šetala psa na vodilici, Macaulay je u dječjim kolicima vozio bijelu mačku. Culkin je prvo neke zavarao i pomislili su da se radi o bebi, ali ubrzo su shvatili da je riječ o životinji i prizor im je bio presladak. 

Macaulay je imao osebujan stajling prilikom šetnje, obukao je hlače sa zmijskim uzorkom, crvenu majicu i nosio plave, sunčane naočale. Brenda je bila u crnim hlačama i majici te kariranoj košulji. 

Inače, par je u vezi od ljeta 2017., a upoznali su se na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Setha Greena (44) "Changeland". "Ova je dobra, vjerojatno ću staviti neke bebice u nju uskoro. Mislim, stvarno smo vježbali", rekao je Culkin svojedobno o svojoj djevojci. Dodao je kako će imati lijepe i divne bebice.

Culkin je u prošlosti imao problema s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida ljubavne veze. Počeo je uzimati drogu i antidepresive 2011. zbog raspada osmogodišnje veze s kolegicom Milom Kunis (37). Njoj to nije teško palo kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera (40). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 40th birthday to this magical being. I could sit here and write endlessly about how wonderful, kind, loving, genuine, loyal, honest, brilliant and hilarious you are, and how grateful I am that I get to share and do this life thing with you. But firstly, that would take me an eternity and secondly, you won’t even see this because you don’t ever use instagram. Hahaha. My unicorn that I never thought could exist, I am luckiest person in the world because I am loved by you.

A post shared by Brenda Song (@brendasong) on

Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner (40), kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi. 

Zahvaljujući filmu "Sam u kući", koji se prikazuje u vrijeme Božića diljem svijeta, glumac ne mora ništa raditi i time se nekad i hvali. "Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti s palcem u dupetu i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet svoje djece", istaknuo je svojedobno. 

Bogatstvo umirovljenog Culkina trenutačno se procjenjuje na 18 milijuna dolara, s time da nije imao veće i zapažene uloge otkad je odigrao Kevina u "Sam u kući". 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene