Poznati romantičar

Slavnog zavodnika prva je žena ostavila zbog sekte, a ni druga 24 godine mlađa nije dugo izdržala

Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzoti (Foto: Getty Images) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Getty Images) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Michelle Hunziker (Foto: Getty Images) Eros Ramazzoti (Foto: Getty Images) +0 Eros Ramazzotti (Foto: Getty Images) Galerija

Na pjesme Erosa Ramazzotija tope se žene diljem svijeta, a on je i u privatnom životu znao kako oboriti s nogu mnoge ljepotice.

Slavni Talijan zavodljiva glasa Eros Ramazzoti godinama je miljenik žena diljem svijeta, a iako nikada nije pokleknuo i okrenuo se pjevanju na engleskom jeziku, melodičnost njegovih talijanskih pjesama doprla je do mnogih dalekih kutaka svijeta. 

U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri ovaj je 56-godišnjak objavio 11 studijskih albuma prepunih romantičnih ljubavnih pjesama, a toliku inspiraciju crpio je i iz vlastitog privatnog života. 

Za Erosovo upoznavanje sa ženama i ljubavi općenito pobrinuo se njegov otac. Talijanski slavuj odrastao je u jako siromašnoj obitelji u Rimu, a kasnije je priznao i kako su mu roditelji bili neobrazovani te su smatrali da i on ne mora imati široko znanje. Jednom je prilikom priznao kako su jedina tema o kojoj ga je njegov otac želio obrazovati bile - žene. 

Naime, otac pjevača svom je sinu stalno pokazivao slike golih žena i pornografske časopise, a u ranoj mladosti znao ga je povesti sa sobom i "počastiti" ga jednom od uličnih, jeftinih prostitutki. 

U takvom je ozračju Eros započeo svoj ljubavni život koji se kasnije pokazao bogatim. Iako je pjevač oduvijek pokušavao sakriti koje dame ljubi, dva puta je cijelom svijetu odlučio priznati kako je zaljubljen. 

Njegova prva supruga bila je švicarska manekenka i glumica Michelle Hunziker, s kojom je u braku proveo četiri godine. Vjenčali su se 1998., a razveli 2002. godine. Kruna njihove ljubavi, kći Aurora Sophie, rođena je čak dvije godine prije no što su izrekli sudbonosno "da", a Eros je svoj ushit time što je postao otac pretočio u dirljivu pjesmu "L'aurore", koja je objavljena 1997. 

Michelle je također dobila svoju pjesmu, "Più bella cosa". Upravo je ta pjesma jedan od najvećih Ramazzotijevih hitova koji se načešće pjeva u sav glas na koncertima. 

Jedna od teorija o tome zbog čega se par razveo jest i ta da je Michelle bila zaslijepljena pripadnica švicarske sekte, a kada joj je Eros dao ultimatum da bira između njega i sekte - ona ga je odabrala napustiti. 

Eros navodno nikada u potpunosti nije prebolio Michelle, za koju se priča da je bila ljubav njegova života. Ona je pak smjelo krenula dalje i 2014. se udala za Thomasa Trussardija, s kojim je dobila još dvoje djece. 

Sljedeća velika pjevačeva ljubav bila je Novosađanka Nina Seničar, s kojom se spetljao 2006. Upoznali su se dok je Nina živjela u Italiji, gdje je studirala ekonomiju, a zatim je postala televizijska voditeljica. Navodno je Eros bio potpuno poludio od zaljubljenosti u Ninu, a šuška se kako je zbog nje napravio i koncert u Novom Sadu.

"Ne znam je li zbog mene napravio koncert u Novom Sadu, ali nisam bila u prilici prisustvovati mu. Danas smo veliki prijatelji. Eros se ne mijenja, isti je kao prije i ponaša se kao momak u najboljim godinama", rekla je 2009. Nina Seničar.

Tri godine nakon romanse sa Srpkinjom Eros je oko bacio na čak 24 godine mlađu Talijanku Maricu Pellegrinelli. Ljubav je cvjetala sve do nedavno, a par se često moglo vidjeti kako se strastveno ljubi po ulicama i razmjenjuje nježnosti gdje god stigne. Marica je Erosu rodila i kćer i sina.

Ipak, unatoč tome što je sve djelovalo idilično, prije dva mjeseca Marica i Eros obznanili su vijest o tome da se rastaju.

"To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili i dalje je tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom periodu za cijelu obitelj", navedeno je u priopćenju za medije.

Eros je nedavno predstavio i novu pjesmu "Siamo", odnosno "Mi smo", koja je posvećena upravo Marici.

Sigurni smo kako će se ovaj slavni Talijan ubrzo ponovno osoviti na noge i pronaći novu ljepoticu koju će voljeti i posvećivati joj pjesme.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Melissa Meeks (Foto: Profimedia) Melissa Meeks (Foto: Profimedia) +2 Jeremy Meeks i nepoznata žena (Foto: Profimedia) Celebrity Bio je zatvorenik, a onda mu je zaljubljena bogatašica priuštila luksuzni život do prekida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene