Eros Ramazzotti snimljen u romantičnoj šetnji sa suprugom Maricom Pellegrinelli.

Galerija


Talijanski pjevač Eros Ramazzotti snimljen je na ulicama Milana kako ljubi svoju lijepu suprugu Maricu Pellegrinelli.

Vezani članci Steven Tyler i Aimee Ann Preston (Foto: Profimedia) Još od 2012. voli 40 godina mlađu djevojku: Glazbenik tvrdi da je ona ljubav njegova života! Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda

55-godišnji pjevač nije mogao odoljeti da ne poljubi 25 godina mlađu Maricu, pritom ne marivši za fotografe koji su se očito našli u blizini i iskoristili priliku da snime sretan par.

Iako je ona isprva ustuknula pred poljupcem ipak mu se odlučila prepustiti. Par je bio dobro raspoložen dok im je društvo pravio 3-godišnji sin Gabrio Tullio.

Eros i Marica vjenčali su se 2014. godine, a prije nje Eros je bio u braku s manekenkom i televizijskom voditeljicom Michelle Hunziker od 1998. do 2009. godine. 

Iako je o razlozima prekida šutjela punih 15 godina, Michelle je prije dvije godine odlučila otkriti pravi razlog njihova razilaženja. Otkrila je, naime, da je u to doba bila članica jedne sekte što Eros nikako nije odobravao.

Postavio joj je ultimatum "ili sekta ili ja", a čini se kako on nije bio njen prvi odabir. 

Potpuno shrvan: Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina