Talijanski pjevač Eros Ramazzotti i njegova 24 godine mlađa supruga Marica Pellegrinelli se razvode.

Galerija


Slavni talijanski zavodnik i pjevač zbog čijih stihova venu žene diljem svijeta, Eros Ramazzotti do prije samo nekoliko mjeseci djelovao je sretno zaljubljen u svoju suprugu Maricu. Paparazzi su ih viđali kako se ljube po ulicama u društvu njihova sinčića, a sada je svemu došao kraj.

Vezani članci Grace Gummer Razvode se nakon samo 42 dana tajnog braka, nitko dosad nije ni znao da su se vjenčali Slika nije dostupna Priča iz hrvatskog grada u kojem ima najviše razvoda

55-godišnji pjevač tako je sa svijetom podijelio tužnu vijest - razvodi se od svoje 24 godine mlađe supruge. Manekenka i model Marica Pellegrinelli bila je Ramzzottijeva odabranica čak 10 godina, od čega su pet godina proveli u braku. 

"To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom periodu za cijelu obitelj", navedeno je u priopćenju za medije.

Marica i Eros počeli su se viđati 2009. godine, a pet godina kasnije su se i vjenčali. Eros i Marica zajedno imaju i dvoje djece, sedmogodišnju Raffaelu Mariu i četverogodišnjeg Gabria Tullia. Eros je nedavno predstavio i novu pjesmu "Siamo", odnosno 'Mi smo', koja je posvećena upravo Marici. 

Prije Marice Eros je bio u braku s manekenkom i televizijskom voditeljicom Michelle Hunziker od 1998. do 2009. godine

Iako je o razlozima prekida šutjela punih 15 godina, Michelle je prije dvije godine odlučila otkriti pravi razlog njihova razilaženja. Otkrila je, naime, da je u to doba bila članica jedne sekte što Eros nikako nije odobravao. Postavio joj je ultimatum "ili sekta ili ja", a čini se kako on nije bio njen prvi odabir. Iz tog braka pjevač također ima jednu kćer, Auroru, kojoj su 22 godine. 

Nevjerojatna transformacija mlade glumice: Za novu ulogu postala je prava ljepotica!