Talijanski pjevač Eros Ramazzotti i njegova 24 godine mlađa supruga Marica Pellegrinelli se razvode.

Galerija


Slavni talijanski zavodnik i pjevač zbog čijih stihova venu žene diljem svijeta, Eros Ramazzotti do prije samo nekoliko mjeseci djelovao je sretno zaljubljen u svoju suprugu Maricu. Paparazzi su ih viđali kako se ljube po ulicama u društvu njihova sinčića, a sada je svemu došao kraj.

Vezani članci Kina (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Povijesna odluka: Bivšoj supruzi mora isplatiti naknadu za kućanske poslove i brigu o djeci Razvodi za vrijeme koronavirusa - 4 Čekaju li nas postkorona razvodi? Otkrivamo kad će se znati pravo stanje: "Moguće je da su zbog prisilnog zajedništva male svađe eskalirale"

55-godišnji pjevač tako je sa svijetom podijelio tužnu vijest - razvodi se od svoje 24 godine mlađe supruge. Manekenka i model Marica Pellegrinelli bila je Ramzzottijeva odabranica čak 10 godina, od čega su pet godina proveli u braku. 

"To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom periodu za cijelu obitelj", navedeno je u priopćenju za medije.

Marica i Eros počeli su se viđati 2009. godine, a pet godina kasnije su se i vjenčali. Eros i Marica zajedno imaju i dvoje djece, sedmogodišnju Raffaelu Mariu i četverogodišnjeg Gabria Tullia. Eros je nedavno predstavio i novu pjesmu "Siamo", odnosno 'Mi smo', koja je posvećena upravo Marici. 

Prije Marice Eros je bio u braku s manekenkom i televizijskom voditeljicom Michelle Hunziker od 1998. do 2009. godine

Iako je o razlozima prekida šutjela punih 15 godina, Michelle je prije dvije godine odlučila otkriti pravi razlog njihova razilaženja. Otkrila je, naime, da je u to doba bila članica jedne sekte što Eros nikako nije odobravao. Postavio joj je ultimatum "ili sekta ili ja", a čini se kako on nije bio njen prvi odabir. Iz tog braka pjevač također ima jednu kćer, Auroru, kojoj su 22 godine. 

Nevjerojatna transformacija mlade glumice: Za novu ulogu postala je prava ljepotica!