Kraj bajkovite ljubavi

Ovako su se ljubakali prije samo tri mjeseca, a sada su obznanili da se rastaju

Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Getty Images) Eros Ramazzotti (Foto: Getty Images) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti (FOTO: Getty) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) +0 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Getty Images) Galerija

Talijanski pjevač Eros Ramazzotti i njegova 24 godine mlađa supruga Marica Pellegrinelli se razvode.

Slavni talijanski zavodnik i pjevač zbog čijih stihova venu žene diljem svijeta, Eros Ramazzotti do prije samo nekoliko mjeseci djelovao je sretno zaljubljen u svoju suprugu Maricu. Paparazzi su ih viđali kako se ljube po ulicama u društvu njihova sinčića, a sada je svemu došao kraj.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

55-godišnji pjevač tako je sa svijetom podijelio tužnu vijest - razvodi se od svoje 24 godine mlađe supruge. Manekenka i model Marica Pellegrinelli bila je Ramzzottijeva odabranica čak 10 godina, od čega su pet godina proveli u braku. 

"To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom periodu za cijelu obitelj", navedeno je u priopćenju za medije.

Marica i Eros počeli su se viđati 2009. godine, a pet godina kasnije su se i vjenčali. Eros i Marica zajedno imaju i dvoje djece, sedmogodišnju Raffaelu Mariu i četverogodišnjeg Gabria Tullia. Eros je nedavno predstavio i novu pjesmu "Siamo", odnosno 'Mi smo', koja je posvećena upravo Marici. 

Prije Marice Eros je bio u braku s manekenkom i televizijskom voditeljicom Michelle Hunziker od 1998. do 2009. godine

Iako je o razlozima prekida šutjela punih 15 godina, Michelle je prije dvije godine odlučila otkriti pravi razlog njihova razilaženja. Otkrila je, naime, da je u to doba bila članica jedne sekte što Eros nikako nije odobravao. Postavio joj je ultimatum "ili sekta ili ja", a čini se kako on nije bio njen prvi odabir. Iz tog braka pjevač također ima jednu kćer, Auroru, kojoj su 22 godine. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +9 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Celebrity Nevjerojatna transformacija mlade glumice: Za novu ulogu postala je prava ljepotica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene