Po prvi put!

Kuća iz omiljenog božićnog filma otvara vrata obožavateljima, evo tko će ih dočekati i kakve su upute za boravak u njoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kuća iz filma "Sam u kući" može se iznajmiti tijekom ovih božićnih blagdana, a to je prvi put da je tako nešto obožavateljima filma omogućeno.

Obožavatelji filma "Sam u kući" s oduševljenjem su dočekali vijest da će ovog Božića imati priliku prespavati na glavnom mjestu radnje, u kući u kojoj je omiljeni film sniman, a gostima će domaćin biti Kevinovov stariji brat Buzz McCallister, stoji na stranici Airbnb

Pogledaj i ovo Ken Hudson Campbell - 3 Vodi tešku bitku Glumac koji je utjelovio Djeda Mraza u božićnom klasiku oglasio se nakon duge operacije za koju je skupljao novac, na sebi je imao i simboličan detalj

"Možda me se ne sjećate kao posebno susretljivog, ali ja sam odrastao i rado bih podijelio svoj obiteljski dom, čak i pizzu, s vama ovih blagdana. Samo pokušajte ne pustiti moju tarantulu, Axl. Možda smo svi sada stariji i mudriji, ali nikad nismo prestari za blagdanske zabave. Dakle, ove godine provedite praznike u kući mojih roditelja. Igrat ćemo po pravilima mog malog brata, stoga slobodno jedite brzu hranu, gledajte smeće na TV-u, posudite tatin losion poslije brijanja i odaberite svoju avanturu s legendarnim planom borbe. Samo se kloni moje sobe, u redu?", stoji u opisu oglasa objavljenog na internetu. 

Buzz će goste primiti 12.  prosinca i to maksimalno četiri gosta na jednom noćenju po cijeni od samo 25 dolara.

Bit će to prvi put da obožavatelji filma imaju priliku ponovno proživjeti božićni klasik u službenom domu McCallistera, u kojem će sve izgledati identično u dobrom poznatim scenama.

Kuća u privatnom vlasništvu nalazi se na adresi 671 Lincoln Avenue u Winnetki, udaljena 30 minuta vožnje od Chicaga, gdje je i radnja filma bila smještena. Za snimanje ju je odabrao produkcijski tim koji stoji iza filma iz 1990. godine, u kojem je Macaulay Culkin glumio dječaka koji se vješto brani od provalnika kada njegovi roditelji odlaze provesti Božić u Parizu, a njega slučajno ostavljaju kod kuće samog.

Prema pisanju stranice Fancy Pants Homes, posjed, koji je izvorno izgrađen tijekom 1920-ih, u vrijeme snimanja filma bio je u vlasništvu Johna i Cynthie Abendshien, koji su svojevremeno otkrili kako su kampirali u  glavnom apartmanu i tijekom šest mjeseci dok je ostatak bio korišten za snimanje.

Ovaj kultni dom prodan je za 1,58 milijuna dolara 2012. godine, no identitet kupca nije otkriven.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene