Na licu Catherine O'Hare, koju svi pamte iz filma ''Sam u kući'', godine su ostavile svoj vidljivi trag.

Galerija


Čak 29 godina prošlo je od prikazivanja prvoga filma "Sam u kući", u kojoj je jednu od glavnih uloga odigrala kanadska glumica irskog podrijetla Catherine O'Hara.

Vezani članci Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zvijezda omiljenog blagdanskog filma pokazala kako bi Kevin izgledao da danas ostane sam u kući Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) S crvenim lakom na noktima odgurivao nasrtljivu obožavateljicu, ne puštaju ga na miru ni 29 godina od hit-filma

Vrijeme je od tada ostavilo traga na danas 64-godišnjoj glumici, koju svi pamte kao majku glavnog lika u cijeloj priči, dječaka Kevina, kojeg je utjelovio Macaulay Culkin.

"Nisam ga vidjela godinama, a onda smo se prije godinu i pol sreli na jednoj izložbi. Prišao mi je i nazvao me 'mama''. Bila mi je drago što smo se tada vidjeli", otkrila je prije godinu dana novinarima. 

Pamtimo je kao mladu, crvenokosu ženu, no Catherine bismo danas teško prepoznali da je negdje sretnemo. Crvenu kosu zamijenila je plavom, a nekad mlado lice ispunile su bore, no koliko je poznato, nije se podvrgavala drastičnim estetskim korekcijama.

Catherine je nakon uloge gospođe McCallister u popularnom filmu utjelovila i druge uloge, a ovih je dana viđena na jednom događanju u Hollywoodu, gdje je spremno pozirala okupljenim fotografima.

Catherine je danas u sretnom braku s Boom Welchom i ima sinove Lukea i Matthewa

Kim Kardashian i Alessandra Ambrosio potrudile su se istaknuti svoje najjače atribute

Lana Jurčević otkrila zašto je napokon predstavila dečka: ˝Pao mi je kamen sa srca, evo vam slike''

Karleuša objavila fotografiju s mužem iz Dubaija, ali ima jedan detalj koji je njezinim fanovima neobičan

Potresna priča: Živjela je kao kraljica, zarađivala milijune, a danas je beskućnica i jedva preživljava

Svi su samo nju gledali: Tko je ljepotica koja je plijenila pažnju na proslavi rođendana slavnog nogometaša?

Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti