dosta neočekivano

J.Lo nakon raskida zaruka pronašla utjehu u bivšem? Prekinuli su prije 17 godina, a zadnjih dana su nerazdvojni

Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Galerija

Ben Affleck je zadnjih dana nekoliko puta posjetio Jennifer Lopez u njezinu domu u Los Angelesu zbog čega su počele kružiti glasine o njihovoj obnovljenoj romansi.

Nakon raskida zaruka s umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45), pjevačica Jennifer Lopez (51) provodi vrijeme sa svojim bivšim zaručnikom, glumcem Benom Affleckom (48), piše Page Six.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Glumac je zadnjih dana nekoliko puta snimljen pred losanđeleškim domom pjevačice.

Fotografije pogledajte ovdje.

Njih dvoje upoznali su se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004., a novim fotkama potaknuli su glasine da su svojoj ljubavi odlučili pržiti drugu šansu. U prilog glasinama ide i Affleckova izjava o J.Lo u jednom njegovom nedavnom intervjuu.

"Ona je najveći radnik kojeg sam u životu upoznao. Talentirana je jako, ali uz to je i puno radila na sebi i svom uspjehu tako da sam jako sretan zbog nje i izgleda da joj se sav trud u konačnici isplatio", kazao je za InStyle te je priznao i da se ne može prestati diviti njezinu mladolikom izgledu.

Ipak, njihovi prijatelji tvrde da između njih dvoje ne postoji ništa više od prijateljstva.

"Samo su prijatelji i to već dugo godina", kazao je izvor za Page Six.

Ben se nakon prekida s Lopez vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece, no 2018. godine su se razveli, a nedavno je prekinuo vezu sa 16 godina mlađom glumicom Anom de Armas koja mu je navodno slomila srce.

Lopez se pak bila udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a unatoč tome što su se razveli 2013. godine još uvijek ih veže blisko prijateljstvo. Zadnje četiri godine bila je u vezi s Alexom Rodriguezom, za kojeg se također zaručila, a prekid su potvrdili zajedničkim priopćenjem za medije prije nešto više od dva tjedna.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene