Kevin Smith doživio je srčani udar te je hitno hospitaliziran. Srećom, jer da nije, sigurno bi umro - kaže.

Galerija


Glumac i redatelj Kevin Smith imao je teški srčani udar te je hitno hospitaliziran. Srećom, jer da nije, kaže, sigurno bi umro. Potvrdili su to i liječnici. "Doktor koji mi je spasio život kaže da sam imao sto posto blokiranu koronarnu arteriju", napisao je glumac na svom Twitteru. Te večeri kad je doživio srčani udar, imao je i zakazan nastup. Bilo mu je jako loše pa je odlučio otkazati show i otići u bolnicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Toliko su si dobri da bi dijelili i - SPERMU! Slika nije dostupna Tajni život slavnog glumca: 'Ima harem žena, živi kao kralj!'

"Još sam iznad zemlje, zasad. Smrt je ono čega sam se najviše bojao u životu. Uvijek sam mislio da ću umrijeti vrišteći, kao i moj otac koji je umro od srčanog udara. Ali, čak i dok su mi rezali preponu kako bi mi ugurali stent, bio sam miran", rekao je Smith. Puno obožavatelja i kolega poželjelo mu je što brži oporavak.

Među njima je i Tom Arnold, koji mu je poručio da ga nazove, što god da zatreba. Smith je prije tri godine izgubio skoro 40 kilograma, a sve jer su ga i tada liječnici upozorili da bi zbog kilograma mogao imati ozbiljnih zdravstvenih problema. Promijenio je prehranu i počeo se baviti vježbanjem, koliko je mogao. Uspio je izgubiti suvišne kilograme, no nažalost, ne i izbjeći srčani udar. Srećom, dobio je potrebnu pomoć na vrijeme!