Prestrašio se

Poznati glumac doživio teški srčani udar: "Još sam iznad zemlje - zasad!"

Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kevin Hart (Foto: Profimedia) Galerija

Kevin Smith doživio je srčani udar te je hitno hospitaliziran. Srećom, jer da nije, sigurno bi umro - kaže.

Glumac i redatelj Kevin Smith imao je teški srčani udar te je hitno hospitaliziran. Srećom, jer da nije, kaže, sigurno bi umro. Potvrdili su to i liječnici. "Doktor koji mi je spasio život kaže da sam imao sto posto blokiranu koronarnu arteriju", napisao je glumac na svom Twitteru. Te večeri kad je doživio srčani udar, imao je i zakazan nastup. Bilo mu je jako loše pa je odlučio otkazati show i otići u bolnicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Prijateljski čin Toliko su si dobri da bi dijelili i - SPERMU!

"Još sam iznad zemlje, zasad. Smrt je ono čega sam se najviše bojao u životu. Uvijek sam mislio da ću umrijeti vrišteći, kao i moj otac koji je umro od srčanog udara. Ali, čak i dok su mi rezali preponu kako bi mi ugurali stent, bio sam miran", rekao je Smith. Puno obožavatelja i kolega poželjelo mu je što brži oporavak.

Među njima je i Tom Arnold, koji mu je poručio da ga nazove, što god da zatreba. Smith je prije tri godine izgubio skoro 40 kilograma, a sve jer su ga i tada liječnici upozorili da bi zbog kilograma mogao imati ozbiljnih zdravstvenih problema. Promijenio je prehranu i počeo se baviti vježbanjem, koliko je mogao. Uspio je izgubiti suvišne kilograme, no nažalost, ne i izbjeći srčani udar. Srećom, dobio je potrebnu pomoć na vrijeme!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene