Sinovi Davida i Victorije Beckham, Romeo, Brooklyn i Cruz, prerasli su svojeg oca te mu jako nalikuju.

Galerija


David i Victoria Beckham jedan su od najdugovječnijih i najzgodnijih celebrity parova, a u 21 godinu braka dobili su četvero djece.

Vezani članci Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Beckhamovi obožavaju novu djevojku najstarijeg sina, koja je kći američkog milijardera

Njihovo najmlađe dijete je devetogodišnja Harper Seven, a od trojice sinova najstariji je Brooklyn koji ima 21 godinu, za njim slijedi 18-godišnji Romeo James, pa Cruz kojemu je 15 godina. I dok je njihova kći još djevojčica, sinovi su već su odrasli i Davidova su slika i prilika.

David je proteklog vikenda snimljen u Miamiju, gdje je cijela obitelj otputovala nakon Božića, a obilazio je trgovine sportske opreme s Romeom i Cruzom, i na fotkama je jasno kako su ga obojica već prerasla.

Čini se da nogometaš, koji i u 46. godini slovi za jednog od najzgodnijih frajera na svijetu, ima dostojne nasljednike, a svi njegovi sinovi su pokazali i interes za nogomet. Brooklyn i Romeo su od nogometne karijere ipak odustali i sada se najviše nade polaže u Cruza koji igra za mladu momčad kluba Arsenal.

Brooklyn, koji nije snimljen na odmoru s tatom i braćom, nedavno je s Davidom i Cruzom pozirao na fotki koju je ponosni tata objavio na Instagramu.

Pozirali su zagrljeni, a ispod objave su mnogi komentirali nevjerojatnu sličnost između oca i sinova.

Victoria i David svojeg bi najstarijeg sina ove godine trebali i oženiti. Brooklyn se prošle se godine u srpnju zaručio za glumicu Nicolu Peltz s kojom uskoro planira stati pred oltar. Njegovi roditelji su jako zadovoljni svojom budućom snahom kao i činjenicom da je netko konačno smirio njihovog nestašnog sina koji je prije Peltz djevojke mijenjao kao čarape. 

Beckhamovi su jako povezani sa svojom djecom, no David ne skriva da mu je Haper mezimica, a i ona je, umjesto maminim dizajnerskim, krenula tatinim nogometnim stopama i to u ranijoj dobi od svoje braće, pa je moguće da će baš ona jednog dana naslijediti Davida.

Njezine golišave fotke koje su obišle svijet neke su razočarale, ali ona se ne brine - poslije bujne pozadine, pokazala je nešto drugo!