Obitelj Beckham dobiva seriju na Netfilxu u kojoj bi trebali biti prikazani detalji iz njihovih života za koje javnost dosad nije znala.

Galerija


Victoria i David Beckham slove kao jedan od najmoćnijih parova u svijetu slavnih, a njihova moć bi mogla još samo porasti i nakon što su navodno potpisali ugovor vrijedan 16 milijuna funti vezan za snimanje serije o njihovim životima koja bi se trebala prikazivati na Netfliux.

Priča bi trebala biti fokusirana na aspekte Davidove nogometne krarijere, obiteljski život s Victorijom i njihovom djecom. Anonimni je izvor za The Sun izjavio da će serija pokazati Davidovu stranu koju javnost dosad nije imala prilike često vidjeti.

"Davidova obitelj s ponosom arhivira početke njegove karijere, čuvaju sve tekstove iz lokalnih novina, školske fotografije, fotorgafije momčadi, baš sve", izjavio je izvor i rekao kako će to sve biti prikazano u filmu.

Uz to bi trebao biti popraćen i njegov trenutni život, sa svim globalnim poslovnim pothvatima i poslovima u koje se David upustio, vrijeme provedeno s obitelji, a tu su i ekskluzivni intervjui Davidove djece, suradnika i prijatelja uključujući Davea Gardnera, Garyja Nevillea, Christiana Ronalda i Jamesa Cordena.

Premijera filma na popularnoj se platformi očekuje 2022. godine.

Čudna objava Igora Kojića: Kome je Severinin muž uputio teške i znakovite riječi?