David Boreanaz proslavio se ulogom Angela u seriji "Buffy ubojica vampira", a od tada niže uspješne uloge jednu za drugom.

Galerija


Prošle su već 23 godine otkako se tada mladi zgodni glumac David Boreanaz prvi put pojavio u hit-seriji "Buffy ubojica vampira" u ulozi Angela za kojim su uzdisale gledateljice pred malim ekranima. Mnoge od njih su očekivale i nadale se nekim novim epizodama omiljene serije, no Davidova izjava kako smatra da je prestar za tu ulogu baš ih je rastužila.

David je spomenutoj seriji lik Angela glumio u prve dvije sezone sa Sarom Michelle Gellar, nakon čega je dobio i vlastitu seriju od pet sezona koje je bila emitirana od 1999. do 2004. godine.

Danas 51-godišnji glumac pojavio se na premijeri nove sezone svoje serije "Seal Team" na kojoj se prisjetio i nekih prošlih vremena te rastužio obožavateljice izjavom kako ne postoji šansa da ga više gledaju kao Angela, iako bi mu bilo drago da dođe do ponovnog pokretanja projekta.

"Ma ne. Ja jesam za to da ljudi ponovno počnu raditi na toj seriji ili što već, ali ja sam prestar. Nije tu riječ o ponovno snimanju "Prijatelja" pa da se družimo na kauču u kafiću", izjavio je.

Našalio se i kako je moguće da te nove tehnologije mogu pomladiti i pritom kao primjer naveo kolegu Roberta De Nira u filmu "Irac", ali on ne razmišlja ozbiljno u povratku u svoju ulogu. 

"Dao bih svoju podršku da pronađu nekog drugog za tu ulogu", zaključio je David.

Nakon serije i uloge Angela, David je glumio glavnu ulogu u seriji "Kosti" zajedno s Emily Deschanel i to u čak 12 sezona, od 2005. do 2017. godine. Nije trebalo proći dugo vremena da pronađe novi angažman pa ga tako možemo gledati u "Seal Teamu" čija je treća sezona upravo počela s prikazivanjem.

Poslije nevidljivog bikinija i šuškanja o laskavoj tituli, pojavila se u novom kostimu koji kao da i nije imala