49-godišnji glumac David Boreanaz osvojio je ženska srca još u seriji "Buffy".

Galerija


Slavni glumac hrvatskoj je publici poznat po ulogama u serijama "Buffy", "Angel" i "Kosti".

Vezani članci Policija, ilustracija Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju David Boreanaz u Beogradu (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Srca žena osvojio je davno u omiljenoj tinejdžerskoj seriji, a danas osvaja ulice Beograda

Radi se o 49-godišnjem glumcu Davidu Boreanazu koji je odavno osvojio ženska srca diljem svijeta, a od sljedećeg ponedjeljka, 24. rujna 2018. godine, gledat ćemo ga i u seriji "SEAL Team" koja kreće na Doma TV-u.

David je glumački aktivan od davne 1993. godine, a ako se pitate gdje je danas, slijedi odgovor.

Markantni glumac uživa u obiteljskom životu sa zgodnom suprugom Jaime Bergman s kojom ima dvoje djece, a par se vjenčao 2001. godine. Davidu je to drugi brak, dok mu je prvi sa socijalnom radnicom Ingrid Quinn trajao svega dvije godine, od 1997. do 1999. godine.

Zanimljivo jest kako su se David i Jaime upoznali iste godine kada su se vjenčali i to u Playboy vili na zabavi povodom Dana zaljubljenih, jer je atraktivna plavuša bila Playboy model.

Vjenčanje je zakazano za 11. rujna 2001. godine, no odgođeno je zbog terorističkog napada na SAD pa se par vjenčao 9 mjeseci nakon prvog susreta.

Lijepoj Jaime ovo je prvi brak, a par je često iskreno govorio o trzavicama u njemu koje su uspješno prebrodili. 

David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia)
SEAL Team serija (Foto: PR) Foto: PR

Više o spektakularnoj vojnoj dramskoj seriji "SEAL Team" saznajte OVDJE.