David Boreanaz snima seriju "Seal Team" u Beogradu.

Galerija


Američki glumac koji je na malim ekranima osvojio brojna ženska srca, danas 50-godišnji David Boreanaz i njegova snimateljska ekipa okupirali su beogradske ulice na kojima se snima treća sezone popularne serije "Seal Team" koja se prikazuje na Doma TV. 

Vezani članci Courteney Cox (Foto: Profimedia) Glumila je sreću, a u sebi je plakala: Glumica progovorila o velikoj osobnoj tragediji za koju nitko nije znao Jude Law (Foto: Profimedia) Dobio je 5 djece, prevario zaručnicu pa se oženio 14 godina mlađom, a sada šeće u mikro gaćicama

Kako to izgleda pokazao je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu gdje je objavio nekoliko fotografija i snimaka sa seta koje su nastale na tamošnjim poznatim lokacijama.

Radnja serije prati elitnu vojnu jedinicu čijeg vođu glumi David u ulozi Jasona Hayesa, a snimanje je oduševilo stanovnike Beograda, kao i grad glumca. 

David se glumom bavi od 1993. godine, a osim serije "Buffy ubojica vampira" proslavio se i u seriji "Kosti" te "Seal team".

Kada ne glumi uživa u obiteljskom životu sa zgodnom suprugom Jaime Bergman s kojom ima dvoje djece, a par se vjenčao 2001. godine. Davidu je to drugi brak, dok mu je prvi sa socijalnom radnicom Ingrid Quinn trajao svega dvije godine, od 1997. do 1999. godine.

 

Jedna od naljepših Hrvatica pokazala obline i top formu u kupaćem kostimu: "Savršena si"