Oduševljen je!

Srca žena osvojio je davno u omiljenoj tinejdžerskoj seriji, a danas osvaja ulice Beograda

David Boreanaz (Foto: Getty Images) David Boreanaz (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz (Foto: Getty Images) David Boreanaz (Foto: Getty Images) David Boreanaz i Jaime Bergman (Foto: Getty Images) David Boreanaz (Foto: Getty) David Boreanaz (Foto: Getty) David Boreanaz (Foto: Getty) David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Galerija

David Boreanaz snima seriju "Seal Team" u Beogradu.

Američki glumac koji je na malim ekranima osvojio brojna ženska srca, danas 50-godišnji David Boreanaz i njegova snimateljska ekipa okupirali su beogradske ulice na kojima se snima treća sezone popularne serije "Seal Team" koja se prikazuje na Doma TV. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Profimedia) Fanovi u transu! Televizijski partner Meghan Markle potvrdio: "Više je nego očito da je ona i dalje dio serije"

Kako to izgleda pokazao je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu gdje je objavio nekoliko fotografija i snimaka sa seta koje su nastale na tamošnjim poznatim lokacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

Radnja serije prati elitnu vojnu jedinicu čijeg vođu glumi David u ulozi Jasona Hayesa, a snimanje je oduševilo stanovnike Beograda, kao i grad glumca. 

David se glumom bavi od 1993. godine, a osim serije "Buffy ubojica vampira" proslavio se i u seriji "Kosti" te "Seal team".

Kada ne glumi uživa u obiteljskom životu sa zgodnom suprugom Jaime Bergman s kojom ima dvoje djece, a par se vjenčao 2001. godine. Davidu je to drugi brak, dok mu je prvi sa socijalnom radnicom Ingrid Quinn trajao svega dvije godine, od 1997. do 1999. godine.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: PR) +3 Vanja Halilović (Foto: PR) Celebrity Jedna od naljepših Hrvatica pokazala obline i top formu u kupaćem kostimu: "Savršena si"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene