Baš ih je teško gledati

Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Jocelyn Wildenstein, Donatella Versace, La Toya Jackson, Mickey Rourke i Scott "Carrot Top" Thompson pretjeranim estetskim zahvatima doveli su se do neprepoznatljivosti.

U pokušaju da sačuvaju mladolikost i izgledaju ljepše brojne zvijezde redovito posjećuju plastične kirurge i podvrgavaju se raznim estetskim zahvatima.

Pogledaj i ovo showbuzz Što su to napravili! Operacije slavnih koje su neslavno završile!

I dok su neki u tome umjereni i suptilni, postoje i oni koji su pretjerali sa zahvatima i doveli se do neprepoznatljivosti.

A da plastične operacije ne završe uvijek željenim rezultatom, najbolje dokazuju ove poznate face koje su se zahvatima za uljepšavanje potpuno unakazile.

Jocelyn Wildenstein

Poznatija pod nadimkom žena mačka, milijunašica Jocelyn Wildenstein (80) s plastičnim operacijama počela je eksperimentirati 1997. godine, kratko nakon razvoda od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina s kojim je u braku bila 21 godinu.

Od tada je potrošila više od 4 milijuna dolara na razne estetske zahvate, među kojima su ugradnja implantata u obraze i mnogobrojne injekcije botoksa.

Svojim izgledom danas šokira javnost i gdje god se pojavi, privlači veliku pažnju, što je bio slučaj i ovog tjedna na otvaranju jednog butika u Miamiju.

Donatella Versace

Vlasnica jednog od najpoznatijih modnih brendova na svijetu Donatella Versace (65) od 1990-ih godina podvrgnula se brojnim estetskim zahvatima, koji su je od prirodne ljepotice pretvorili u hodajući primjer loših strana plastične kirurgije.

Među zahvatima koje je napravila najočitiji su smanjenje nosa i povećanje usana, a zbog brojnih laserskih tretmana koža joj danas izgleda kao da je od voska.

Redovito odlazi i na injekcije botoksa te je zbog svojeg potpuno izmijenjenog izgleda stekla nadimak "kraljice plastičnih operacija".

La Toya Jackson

Baš poput svog preminulog brata, kralja popa Michaela Jacksona, La Toya (64) već je godinama na postojanom putu drastičnog mijenjanja vlastitog izgleda kirurškim zahvatima, s kojima je pretjerala.

Nekoć su je smatrali ljepoticom, a danas pažnju plijeni svojim neprirodno zategnutim licem, uskim špicastim nosom i pretjerano naglašenim obrazima u koje je ugradila implantate.

Promijenila je i oblik brade te podigla kapke, a od brojnih operacija ostala je ispijena i dovela se do neprepoznatljivosti.

Mickey Rourke

Lice nekadašnjeg seks-simbola Mickeya Rourkea (68) deformirali su brojni estetski zahvati kojima se počeo podvrgavati u svojim četrdesetima.

Glumac se 1991. godine odlučio početi profesionalno baviti boksom i to je rezultiralo čestim ozljedama lica koje je popravljao operacijama, a kasnije je počeo koristiti i botoks.

Popeglao je bore, podignuo kapke, naglasio jagodice, presadio kosu i podvrgnuo se još nizu estetskih zahvata kojima je potpuno promijenio svoj izgled.

Scott "Carrot Top" Thompson

Još jedan slavni frajer koji je sjajan primjer pretjerivanja u estetskim zahvatima jest komičar Scott Thompson (55), poznatiji po nadimku Carrot Top zbog svoje bujne kovrčave narančaste kose s kojom podsjeća na mrkvu.

Thompson je podigao obrve, povećao usne, laserom uklonio pjegice i pretjeranim botoksom gotovo popeglao svoje crte lica.

Šuška se i da svoju mišićavu građu ne duguje tjelovježbi, već pretjeranom unosu steroida.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene