kao druga osoba

Ispod ove maske krije se žena koja je potpuno promijenila svoj izgled plastičnim operacijama, a bila je divna dama

Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: Profimedia) +0 Donatella Versace (Foto: Instagram) Galerija

Donatella Versace plijeni pažnju svojim izgledom gdje god se pojavi, a na Tjednu mode u Milanu lice je sakrila ispod zaštitne maske.

Donatella Versace jedna je od najmoćnijih žena modne industrije danas, a ovu 65-godišnju vlasnicu modnog imperija fotografi su uhvatili u elegantnom izdanju na Tjednu mode u Milanu u nedjelju. Dizajnerica je na sebi imala šarenu majicu i jednostavnu suknju koju je naglasila kožnim čizmama na visoku petu.

Pogledaj i ovo Donatella Versace Sve je uništila Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

Uvijek pazi na svoj besprijekoran stil, no ovoga je puta lice skrivala iza zaštitne maske, koju je također uskladila s modnom kombinacijom.

Donatella je već desetljećima modni uzor mnogima diljem svijeta, a ne prestaje privlačiti pažnju svojim izgledom, koji se tijekom godina dramatično mijenjao. Zbog bezbroj estetskih korekcija danas izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere, a na račun svega dobila je i nadimak "kraljice plastičnih operacija".

Slavna je dizajnerica 1997. godine naslijedila modno carstvo Versace nakon što je preminuo njezin braz Gianni, a šefica modnog brenda bila je sve do prije dvije godine, kada je tvrtku predala Michaelu Korsu. Još uvijek je kreativna direktorica svoga brenda, no povukla se većinom zbog toga da može više vremena provoditi s obitelji.

Versace je godinama blajhala kosu, a danas je ta boja njezin zaštitni znak. Pazi i na svoju liniju, a oduvijek je bila česti gost teretana. Mediji su 2008. godine počeli sve više pisati kako se Donatella potpuno unakazila, a pretjerano korištenje botoksa, izobličene usne i lice smjestili su je na vrh popisa svjetskih zvijezda koje su pretjerale s operativnim zahvatima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Frano Ridjan i Maja Šuput Celebrity Pogledajte izdanje Maje Šuput o kojem njezini fanovi ne prestaju pričati: ''Wow, lutko, reci nam gdje da nađemo te hlače!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene