Jocelyn Wildenstein proslavila se 90-ih nakon razvoda od trgovca umjetninama Aleca Wildensteina kada je dobila više od 2 milijarde dolara u sudskom sporu.

Galerija


Jocelyn Wildenstein (80), koja je poznatija pod nadimkom žena mačka, šokira svakim pojavljivanjem u javnosti zbog izgleda svog lica. 

Vezani članci Slika nije dostupna REŽI ME Saznajte tko je najviše platio za plastične operacije Slika nije dostupna ISTINA JE Slava uništava ljude! Evo i dokaza

Milijunašica se pojavila u srijedu na otvaranju butika u Miamiju sa svojim zaručnikom, modnim dizajnerom Lloydom Kleinom (53). Jocelyn je privukla pozornost kao i uvijek zbog zastrašujućeg rezultata plastičnih operacija na licu. 

Obukla je crnu majicu koja joj je otkrivala jedno rame i uskladila ju s kožnim hlačama i čizmicama. Njezin zaručnik bio je u bijeloj majici i crnim hlačama, a gotovo cijelo vrijeme držali su se za ruke. 

Par se zaručio 2017. kada je Jocelyn pokazala svoj prsten s dijamantom od 32 karata vrijedan milijune, no počeli su vezu prije više od 15 godina. Planirali su se vjenčati 2018., ali nisu još izrekli sudbonosno da. 

Wildenstein se proslavila 90-ih kada se razvodila nakon 21 godinu braka od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu joj je pripalo više od dvije milijarde. Unatoč tome što je jasno da je Jocelyn imala brojne operacije, njezin zaručnik tvrdi da to nije istina. 

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", ispričao je Lloyd. 

Inače, par je 2016. privukao pozornost javnosti kada su uhićeni nakon burne svađe. Ipak, nakon toga su obnovili romansu. Prema pisanju američkih medija, Jocelyn je od milijardi iz razvoda ostalo 10 milijuna dolara. 

Samo dva mjeseca nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest glumac je neprepoznatljiv bez svog zaštitnog znaka