Alexander David Linz glumio je u trećem nastavku filma "Sam u kući", no uspjeh svog prethodnika Macaulayja Culkina i njegovih filmova nikada nije uspio nadmašiti.

Galerija Alexander David Linz Alexander David Linz - 1 Alexander David Linz - 2 +2 Alexander David Linz - 3

Prva dva nastavka legendarnog filma "Sam u kući" i glumac Macaulay Culkin česta su tema i nakon što je prošlo tridesetak godina od njihova snimanja, no ne smijemo zaboraviti da postoji i treći nastavak, ujedno i posljednji koji je uspio ostvariti kakav takav uspjeh s novom glumačkom ekipom.

U središtu njegove radnje više nije bio Kevin kojeg je glumio Culkin, već Alex Pruitt, dječak koji se slučajno domogao mikročipa koji je bio skriven u automobilu igrački, a za kojim tragaju opasni zločinci i čija meta zbog toga postaje on sam. Alexa je utjelovio tada preslatki dječji glumac Alexander David Linz, kojemu se danas gotovo izgubio svaki trag.

Film "Sam u kući 3" snimio je 1997. godine, a 2001. godine pojavio se u filmu "Veliki potez" . Prije toga je prvu glumačku ulogu dobio u seriji "Cybill", zatim u "Mladi i nemirni", a 1996. godine glumio je sina Michelle Pfeiffer u filmu "Jednog lijepog dana".

Alex danas ima 31 godinu, živi u Los Angelesu, a od glume je u potpunosti odustao. 2011. godine diplomirao je na Sveučilištu Berkley i radi za organizaciju Watershed Conservation Authority, koja se bavi očuvanjem okoliša.

Danas je, naravno, daleko od dječaka kojeg je glumio, a u javnosti se rijetko kada pojavljuje pa se čini da mu bivši život dječje zvijezde nimalo ne nedostaje. 

Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj! Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +2 Jennifer Lopez i Maluma

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju