Slavni glazbenik Elton John ne prestaje šokirati svojim memoarima. Sada se dotaknuo preminulog kralja popa, Michaela Jacksona i otkrio šokantne detalje iz prošlosti.

Galerija


Pjevač Elton John oduvijek je bio jedan od kontroverznijih glazbenika na svjetskoj sceni, a u posljednje vrijeme podiže prašinu isječcima svojih memoara koji će uskoro biti objavljeni u Velikoj Britaniji. 

Vezani članci Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) Elton John pozornicu je napustio u suzama, ali ostatak turneje odradit će prema rasporedu Paris Jackson Ona je kći preminulog kralja popa, teška je 100 milijuna dolara i svim silama želi biti manekenka

Eltonovi memoari vrve šokantnim navodima i dosad nepoznatim detaljima iz svijeta slavnih, a nakon što je otkrio da je princeza Diana flertovala s Richardom Gereom, pjevač je odlučio progovoriti i o jednoj drugoj vrlo slavnoj i kontroverznoj ličnosti - Michaelu Jacksonu.

Tako je Elton okarakterizirao preminulog kralja popa kao duševnog bolesnika uz kojeg bi se svi uvijek osjećali nelagodno. Elton i Michael su postali prijatelji davnih dana, na početku Michaelove karijere no navodno je Michael, kako su godine prolazile, postajao sve neugodniji i neugodniji da bi u posljednim trenucima svog života djelovao potpuno mentalno poremećeno. 

"Poznavao sam Michaela od njegove 13 ili 14 godine. Bio je najslađi klinac kojeg možete zamisliti, no u jednom je trenutku počeo tražiti bijeg od realnosti i završio potpuno okupiran svojim imaginarnim svijetom, baš kao Elvis Presley", otkrio je Elton. 

Dodao je i kako je pred kraj Michaelovog života pjevač djelovao kao da je teško duševno bolestan. 

"On je bio zaista poremećen, teško mentalno bolestan čovjek. Uznemirujuća osoba s kojom ne želite biti u društvu", tvrdi Elton.

Osim toga, Elton se prisjetio i Michaelove tendencije da se druži isključivo s djecom. Naime, navodno se kralj popa uopće nije snalazio u društvu odraslih osoba i nije mogao pratiti razgovore odraslih, pa je bijeg pronalazio u neprestanom druženju s djecom. 

S obzirom da je ove godine Michael posthumno optužen za dva slučaja silovanja i pedofilije, ova Eltonova svjedčanstva imaju posebnu težinu. Iako ga nije direktno optužio za pedofiliju, Elton je definitivno dao naslutiti kako se Michael Jackson pretjerano družio s djecom na ponekad neprimjerene način. 

Zbog ovakvih šokantnih svjedočanstava i detalja iz prošlosti mnogi su se zabrinuli zbog objavljivanja memoara Eltona Johna, pa žele stopirati ili barem usporiti datum objave knjige, koji je trenutno zakazan za 15. listopad ove godine. 

Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?