"Najbolja do sada"

Ella Dvornik pohvalila se drastičnom promjenom imidža pa se našalila na svoj račun: "Da bar ona bude topla"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik i Dino Dvornik Ella Dvornik i Dino Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik pohvalila se svojim pratiteljima novom bojom kose, a oni su joj uputili niz oduševljavajućih komplimenata.

Influencerica Ella Dvornik na svojem profilu na Instagramu rado dijeli svakidašnje događaje iz svojeg života, a ovog puta odlučila se pohvaliti drastičnom promjenom svojeg imidža.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Riječ je o promjeni boje kose, naime iz hladnije plave prešla je u topliju nijansu sa smeđim podtonom. Objavila je dvije fotografije, na prvoj se smiješi, a na drugoj je izrazito ozbiljna. 

"Novo godišnje doba - nova boja kose! Malo sam zatoplila boju kose da bar ona bude topla kad nam najavljuju hladne radijatore.." našalila se Dvornik ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Prva u komentarima javila joj se influencerica Jelena Perić: "Vrh", a isti kompliment dao joj je i pjevač Dino Jelusić.

"Savršeno", "Opa", "Mačko", "Odlična boja", "Predobra", "Najbolja do sada", "Super je", "Extra", samo su neki od komentara iznenađenih fanova.

Ella je nedavno sa suprugom Charlesom uživala u Monte Carlu te je putem društvenih mreža pratiteljima otkrila zanimljiv trik.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić +26 Valentina Walme i Marko Petrić Celebrity Haljina s prorezom naše najseksi plesačice ostala u sjeni detalja na ruci, a glavni "krivac" od nje se nije odvajao

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš - 4 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 2 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 3 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 1 +26 Pedro Soltz, Iris Cekuš, Valentina Walme i Marko Petrić Celebrity Seksi hrvatski zet snimljen u izlasku s lijepom suprugom, jasno je zašto su svi gledali samo u njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene