Provokacija!

Ella opet u haljini koja je zbog kroja postala tema rasprave, a onda je ona sama otkrila ima li donje rublje!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik +22 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce zasjali su u elegantnim izdanjima na vjenčanju kod prijatelja, a Ellina haljina našla se u centru pažnje.

Ella Dvornik i njen partner Charles Pearce zasjali su u elegantnim izdanjima na vjenčanju kod svojih prijatelja, a ovakve ih zaista rijetko viđamo.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 3 U pratnji odvjetnika Ella i Charles sreli se na trećem ročištu u Puli, dok je ona bila nasmijana, on je na sve načine izbjegavao medije

Par je uskladio boje na svojim odjevnim kombinacijama pa je Ella imala dugu crnu haljinu s dugim rukavima i visokim prorezom na nozi dok je Charles obukao crno odijelo i kombinirao ga sa zanimljivim crvenim detaljem na cipelama.

''Na vjenčanju'', napisala je Ella u opis fotografija na Facebooku uz emotikone ljudskog srca, a podijelila je i fotografiju Charlesa na kojoj sjedi i pozira gledajući u daljinu.

Pratitelji u komentarima ne mogu vjerovati kako se Charles promijenio.

''Ella, što si učinila čovjeku'', ''Čovjek se prepolovio'', ''Ajme, nisam ga prepoznala'', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Ella i Charles već nekoliko mjeseci drastično paze na svoju liniju te redovno vježbaju i konzumiraju zdravu prehranu.

Charles je izgubio veliki broj kilograma, a Ella je isklesala svoje tijelo do savršenstva pa brojni komplimenti ne prestaju stizati.

''Koji komadi'', ''Prelijepi ste'', ''Oke, wow'', neki su od ostataka komentara na njihov izgled.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +28 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput na druženju s najdražom publikom uhvaćena bez filtera i fotošopa, evo kako izgleda kraljica hrvatskih svadbi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene