A tu su i čudni snovi

Ella Dvornik otkrila je zanimljiv trik ugostitelja koji je primijetila u Monte Carlu: "Šta je Balkanci, niste se sjetili?"

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +28 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik sa suprugom Charlesom uživa u Monte Carlu, odakle dijeli fotografije i videa na svojem profilu na Instagramu.

Influencerica Ella Dvornik posljednjih nekoliko dana uživa u Monte Carlu sa svojim suprugom Charlesom, a kako se provode, pokazala je svojim vjernim pratiteljima na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Supružnici su se tamo otputili na vjenčanje prijatelja, a Ella je iskoristila i priliku da pokaže kako izgleda tamošnji način života. Osim fotografija u badiću kojima je pokazala isklesanu liniju, zaintrigirala je prizorom kojim je pokazala kako se poslužuju pića i kojim se trikovima služe njihovi ugostitelji. 

"Kako kradu u Monte Carlu? Šta je Balkanci, niste se sjetili?" napisala je uz video u kojem pokazuju kako se količina pića u čaši vizualno povećava zahvaljujući velikom komadu leda koji ubacuju u nju.

Ella je nedavno prepričala i svoja tri sna koja je sanjala pa poručila obožavateljima kako se nada da nije jedina koja ima takve "bolesne" snove.

"Postapokalipsa i zombiji. Ubijaju ih jedino 'nail gunovi', ja nalazim lijek koji ih može vratiti u ljude, ali samo se može aktivirati ako je jedna određena osoba prisutna, a to nisam ja. Ugl puno pucačine i tak", napisala je za prvi san.

Ajmo dalje, nastavila je s drugim snom.

"Psi hodaju s klistirima u guz*** koji su im spojeni na ruksak vode koji ih konstantno pročišćava i zatim filtrira tu istu vodu i tako u krug", objasnila je Dvornik za drugi san. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

A onda je došao red i na treći san.

"Porađam neku ženu u kadi, dijete nakon dva sata postane 26 godišnji muškarac i ne prestaje me pratiti gdje god idem", ispričala je pa dodala za kraj: "Ne znam da li drugi imaju ovako bolesne snove, al nadam se da nisam jedina".

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen - 3 Brigitte Nielsen - 4 Brigitte Nielsen - 5 Brigitte Nielsen - 1 +17 Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Celebrity S petim suprugom dobila je dijete u 55. godini, a bila je u braku i s poznatim snagatorom koji se nedavno rastao

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +24 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene