Kakvo iznenađenje!

Sretna vijest u obitelji Đoković: Brat tenisača i atraktivna influencerica nakon ljetovanja u Hrvatskoj imaju razlog za slavlje!

Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Đoković i Saška Veselinov Saška Veselinov Saška Veselinov Saška Veselinov Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov +4 Đorđe Đoković i Saška Veselinov Galerija

Đorđe Đoković zaprosio je svoju partnericu Sašku Veselinov na mjestu gdje su se prvi puta i zaljubili.

Najmlađi brat popularnog tenisača Novaka Đokovića, Đorđe iznenadio je sve, a posebno svoju obitelj novom vijesti.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov Fešta počinje! Prve fotografije s vjenčanja brata Novaka Đokovića: Mlada je zablistala u glamuroznoj haljini, a slavlje će trajati čak četiri dana!

Naime, Đorđe je nakon samo godinu dana veze, zaprosio svoju djevojku, voditeljicu i influencericu Sašku Veselinov.

Zaprosio ju je na mjestu gdje su se i prvi puta zaljubili, a ona je cijeli video podijelila na Instagram profilu sa svojim pratiteljima. 

Na videu je prikazano kako Đorđe Sašku vodi u šetnju s njihovim psom na beogradsku tvrđavu Kalemegdan, no ona zapravo nije ni znala što ju čeka.

Dok je ona uživala u pogledu, Đorđe ju je zagrlio s leđa te kleknuo pred nju s otvorenom kutijicom u kojoj se nalazio prsten.

Saška je u potpunosti zbunjena i puna emocija rekla "da" te zagrlila Đorđa.

"Tamo gdje je počela naša ljubavna priča...", stajalo je na videu. 

Đorđe i Saška početkom mjeseca ljetovali su u Hrvatskoj, a tu su proslavili i prvu godišnjicu veze

Par se prvi puta u javnosti pojavio ove godine, a u regionalnoj emisiji kod Ognjena Amidžića ispričali su kako je njihov odnos započeo:

"Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa provjeravao. Došao sam do nje i rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala", izjavio je Đorđe.

Saška je za intervju 24sedam ispričala kako je ponosna na svog dečka Đorđa:

"On je momak koji ima 26 godina, no kada ga slušate kako priča i kako razmišlja, probudi vam se osjećaj da ste zahvalni što ga poznajete. Veliki je emotivac, ali je i borac", istaknula je. Dodaje kako je na njegovim leđima veliki teret, ali se ne žali. Ispričala je i kako njih dvoje žive zajedno te se on nikada nije požalio da mu je nešto teško, već će sve napraviti za ljude koje voli.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +25 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 2 +14 Lejla Filipović - 3 Celebrity Naša bivša misica u minijaturni gornji dio jedva je ugurala bujne grudi, Bojana Gregorić-Vejzović imala joj je nešto reći!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene