Romantični trenuci

Brat Novaka Đokovića i njegova djevojka prvu godišnjicu veze slave u Hrvatskoj, pohvalili su se fotkama!

Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov Đorđe Đoković i Saška Veselinov +2 Saška Veselinov Galerija

Đorđe Đoković i Saška Veselinov uživaju u Hrvatskoj odakle je ona objavila emotivne fotke povodom njihove prve godišnjice.

Brat tenisača Novaka Đokovića, Đorđe sa djevojkom Saškom Veselinov slavi svoju prvu godišnjicu veze, a ona ne krije koliko su sretni zajedno. 

Pogledaj i ovo Saška Veselinov ovo još nismo vidjeli Neobičan gost na vjenčanju Đokovićeva brata, došao je u pratnji mladenke, a ona ga je poljubila pred crkvom

Naime, objavila je niz fotografija na Instagram storiju, ali i video s romantične večere uz obalu na koji je dodala: 

"Najljepših godinu dana provedenih sa tobom Djongice".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑺𝑨Š𝑲𝑨 𝙑𝙀𝙎𝙀𝙇𝙄𝙉𝙊𝙑 (@saskaveselinov)

Dok je ona snimala, Đorđe je proučavao meni sa lampom u ruci i elegantno obučen. 

Na jednoj od zajedničkih fotografija pozirali su s papigom na ramenu te je Saška poručila: "Fali nam Pipi".

Par se prvi puta u javnosti pojavio ove godine, a u regionalnoj emisiji kod Ognjena Amidžića ispričali su kako je njihov odnos započeo:

"Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa provjeravao. Došao sam do nje i rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala", izjavio je Đorđe. 

Saška je za intervju 24sedam ispričala kako je ponosna na svog dečka Đorđa:

"On je momak koji ima 26 godina, no kada ga slušate kako priča i kako razmišlja, probudi vam se osjećaj da ste zahvalni što ga poznajete. Veliki je emotivac, ali je i borac", istaknula je. Dodaje kako je na njegovim leđima veliki teret, ali se ne žali. Ispričala je i kako njih dvoje žive zajedno te se on nikada nije požalio da mu je nešto teško, već će sve napraviti za ljude koje voli.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 7 +30 Nina Badrić - 3 Celebrity Zbog vatrene haljine Nini Badrić pišu da je kao vino, a ona je pokazala i svoju najdražu pratnju

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes - 1 Katie Holmes - 2 Katie Holmes - 5 Katie Holmes - 4 +7 Katie Holmes Celebrity Holivudska slatkica skinula se za novi film koji već obara rekorde i pokazala svoju drugu stranu u zanimljivoj priči!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene