mnogima omiljeni lik

Znamo ga kao simpatičnog konobara iz hit-serije kojem nije bio problem skinuti se pred kamerama, a evo kako izgleda danas

David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg (Foto: Getty Images) David Eigenberg (Foto: Getty Images) +0 David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Galerija

David Eigenberg najpoznatiji je kao Steve Brady u seriji "Seks i grad", a potvrđeno je da će se vratiti na male ekrane u novom poglavnu hit-serije.

Američki glumac David Eigenberg (57) najpoznatiji je po ulozi Stevea Bradyja u popularnoj seriji "Seks i grad", a prije nekoliko dana je potvrdio kako će se vratiti na male ekrane kao suprug Mirande Hobbes. Novo poglavlje jedne od najomiljenijih serija nazvano je "And Just Like That..." i prikazat će se na HBO-u, a izvršni producent Michael Patrick King otkrio je nedavno kako su svi ushićeni što se vraćaju na set.

Pogledaj i ovo showbuzz Kojeg birate? Osvojili su ženska srca kao fatalni frajeri, a pogledajte ih DANAS!

"Glumcima je jako drago što će nastaviti priču likova koji su ih proslavili. Osim Eigenberga, u novom poglavlju ćemo gledati Marija Cantonea kao Anthonyja Marentina, Willieja Gardona kao Stanfotda Blatcha i Evana Handlera kao Harryja Goldenblatta", izjavio je za američke medije.

David Eigenberg je prije glumačke karijere služio u američkoj vojsci tri godine, nakon čega se okušao u nekoliko manjih uloga. Između ostalog je gostovao u seriji "Hitna služba", no upravo uloga Stevea Bradyja u seriji "Seks i grad" donijela mu je svjetsku popularnost. Pojavio se i u oba filma, a obožavatelji hit-serije su oduševljeni i što će glumiti u novim nastavcima.

"Sretan sam što sam dio cijele te priče "Seks i grada". Vidjet ćemo gdje će nas ta pustolovina još odvesti", rekao je nedavno glumac. Istaknuo je nekoliko puta da mu nikada nije bio problem skinuti se za seksi scene u seriji. Zadovoljan je i komentarima obožavatelja da je upravo Steve Brady brojnima omiljeni lik iz serije.

Eigenberg je inače već godinama u braku s Chrysti Kotik s kojom ima sina Louijea Stevena i kćer Myrnu Belle. Par se ne eksponira previše u medijima, a o svom privatnom životu rijetko kada pričaju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 1 +1 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene