Najava da će nastavak serije "Seks i grad" biti bez Kim Cattrall i Chrisa Notha mnoge je razočarala, no ove će promjene sigurno podržati.

Galerija


U novim epizodama kultne serije "Seks i grad" bit će niz pozitivnih promjena nakon što je mnoge obožavatelje razočarala vijest kako Kim Cattrall nije dio legendarne postave. 

Vezani članci Sarah Jessica Parker - 3 Omiljena plavuša rastura u badiću u 55. godini, dok se njezin muž kojem je oprostila brojne nevjere bori s viškom kila Seks i grad (Foto: Profimedia) Iza kamera kultne serije "Seks i grad": Štikle su im ozlijedile stopala, odabrale su karijeru umjesto djece...

Naime, Sarah Jessica Parker, koja glumi glavnu junakinju Carrie, i producent Michael Patrick King inzistiraju na raznolikoj ekipi na setu, odnosno među glumcima. Kako piše TVLine, to znači da će biti najmanje tri tamnoputa lika i nekoliko osoba koje će raditi na scenariju. 

Novi nastavci HBO-ove serije koja nosi naziv "And Just Like That…" tako će pokazati napredak i pozitivni pomak uz već dobro poznate likove Carrie, Mirande i Charlotte. 

"Sarah i King pokušavaju ispričati iskrenu priču o tome kako je biti žena u 50-ima u New Yorku", rekao je Casey Bloys s HBO-a. 

Dodao je kako glumačka postava i ekipa scenarista bez tamnoputih ljudi nije dobar prikaz američkoga grada. 

Prvu ulogu snimila je sa 17, a tad je bila crnka: Pogledajte kako je zvijezda ''Seksa i grada'' izgledala prije nego što se proslavila

Serija je ranije upravo zbog toga kritizirana, a među likovima se isticala američka glumica jamajkanskog porijekla Sundra Oakley, koja je tumačila sestru glazbenog mogula s kojim je Samantha Jones bila u vezi. Pojavila se u tri epizode i mnogi su komentirali kako se tema rase nespretno prikazala. 

"Kada to gledam kroz oči 20-godišnje Sundre, bila sam sretna jer sam dobila tu ulogu i radila na fantastičnoj seriji. No nekoliko godina kasnije pitala sam se zašto je to tako moralo biti i zašto nije mogla biti drugačija priča?" ispričala je Oakley, čiji lik nije podnosio Samanthu jer je u vezi s njezinim tamnoputim bratom. 

Inače, strani su mediji pisali da se osim Cattrall u nastavcima neće pojaviti ni Chris Noth, koji je tumačio Facu, a producenti pregovaraju s Davidom Eigenbergom, koji je glumio Stevea Bradyja. Poznato je i da će ulogu u seriji imati John Corbett, koji je utjelovio Carriena dečka Aidana s kojim je prekinula zbog Face. 

Ova influencerica iz Zagreba zaintrigirala je svjetske medije jer tvrdi da nikad ništa nije operirala, što vi kažete?

Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!