Sumnjali su u njih!

Zbog nje je bivšu ostavio preko telefona i slomio joj srce, a njoj se dive jer je smirila tog nepopravljivog zavodnika

Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo (Foto: Instagram) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo (Foto: AFP) Behati Prinsloo (Foto: AFP) +5 Behati Prinsloo (Foto: AFP) Galerija

Behati Prinsloo uživala je na plaži u Miamiju i pokazala vitku liniju, a takvi prizori nisu promakli paparazzima koji tamo dežuraju.

Slavna manekenka i supruga glazbenika Adama Levinea, 33-godišnja Behati Prinsloo uživala je na jednoj od plaža u Miamiju gdje je ponosno pokazala vitku liniju zahvaljujući kojoj je surađivala s najpopularnijim modnim kućama.

Pogledaj i ovo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Pravi playboy Volio je fatalne plavuše i baš kad se činilo da nikad neće iznevjeriti onu pravu, mlađahna influencerica uništila je idilu

Behati, koja inače potječe iz Nambije, proslavila se kao anđelica Victoria's Secreta, a i dan danas ima zavidnu liniju i bikiniji joj pristaju kao saliveni.

Manekenka je u sretnom braku s glazbenikom od 2014. godine, a zajedno imaju dviju kćeri, iako se isprva činilo da im se ne piše sretna zajednička budućnost.

Naime, upoznali su se zahvaljujući njegovoj bivšoj djevojci i njezinoj prijateljici, manekenki Anni Vyalitsyni. Američki su mediji izvještavali da je Adam započeo vezu s Behati dok je još bio s Annom, a navodno je s  njom prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i tako joj slomio srce, ali na kraju su ipak ostali dobri prijatelji. 

Ni s Behati mu na početku nisu cvale ruže pa su raskinuli nakon dva mjeseca, ali ubrzo su shvatili da je to bila pogreška i da ne mogu jedno bez drugoga. 

Čini se da danas imaju odličan odnos, a svojedobno je Levine iznenadio sve kada je otkrio koliko djece želi imati sa suprugom.

"Želim sedamnaestoro djece. Je li to razumno? Zaista jako volim djecu i veseli me kada ih sretnem i na setovima snimanja", rekao je frontmen popularne grupe Maroon 5.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +11 Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene