Emotivna objava

Balaševićeva kćer progovorila o posljedicama strašne nesreće koju je doživjela i predrasudama: "Kao osoba s uočljivom fizičkom manom, rano naučiš"

Jelena Beba Balašević Jelena Beba Balašević Facebook 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Beba Balašević Đorđe Balašević Đorđe Balašević +0 Đorđe Balašević Galerija

Jelena Beba Balašević na svom Facebook profilu napisala je vrlo emotivnu objavu u kojoj je opisala kako se nosi s vlastitim invaliditetom.

Kćer legendarnog preminulog pjevača Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević na Facebook profilu podijelila je emotivnu objavu u kojoj je otkrila kako se nosi sa svojim invaliditetom te na kakve sve predrasude nailazi.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević uoči tužne obljetnice Balaševićeva kći najavila veliko iznenađenje koje je glazbenik prije smrti pripremio za obožavatelje, ovo nitko nije očekivao

"Tamo negdje 2001. godine, kod katedrale, predvečer, 1. siječnja, grupa dečkiju pored kojih sam prolazila, u navijačku melodiju smjestila je stihove: “Nauči da hodaš! Je**te, nauči da hodaš! Nauči da hooodaaaš…” Jadna ja? Nisam. Par godina unazad od te večeri moji roditelji pitali su doktora koliko imam šanse da preživim: “Malo, nažalost", napisala je Beba.

"Moji roditelji su ga upitali: “Koliko malo? Je li ima bar jedan posto?”, a doktor je odgovorio: “Toliko, otprilike, ima.” Jadna ja što mi grupa frajera pjeva na ulici da naučim hodati? Nisam. Ja sam prošla kroz pakao i izašla iz njega. Da li je ružno? Je. Da li je očekivano? Je. Da li je to bio jedini put u ove 23 godine da mi je neko dobacivao ili komentirao hod? Nije", dodala je.

"Samo je to bilo među prvim iskustvima s ljudima u ovom novom životu. Kao osoba s uočljivom fizičkom manom, rano naučiš da će od deset ljudi, samo jedan pokazati suosjećanje i razumijevanje. Za ostalih devet, tvoj problem je čisti senzacionalizam. I to je tako. I “pakao je prazan, svi đavoli su ovdje” i “pakao to su drugi” i more drugih citata na istu temu od mnogo pametnijih od mene. Davno uočeno. Život me rano i dosta surovo naučio šta je pjesnik uočio dok je brojao ljude s krsta. Rekla bih sada hvala svima svojima, poznatim i nepoznatim, ali prepoznatim, osjećajnim, dobrim i normalnim, ali znam da njihova podrška nije usluga i zato neću", završila je Balašević objavu.

Jelena je naime, doživjela tešku automobilsku nesreću 1998. godine kada je zadobila teške ozlijede vrata. Progonoze doktora su bile obeshrabrujuće, jer se pacijenti s takvim povredama skoro nikada ne oporave. Ipak, ona je godinu dana poslije otišla kući hodajući.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +5 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u badiću s hrabrim donjim dijelom postala atrakcija u Vegasu: "Treba se dobro osunčati s obje strane"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo +7 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene