Aleksa Balašević i Nikolina vjenčali su se u Srijemskoj Kamenici, a sretne vijesti objavila je majka Olivera Balašević.

Galerija Aleksa Balašević Aleksa Balašević Aleksa Balašević +5 Aleksa Balašević

Sin preminulog pjevača i tekstopisca Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević vjenčao se sa svojom djevojkom Nikolinom u Srijemskoj Kamenici.

Vezani članci Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala Aleksa, Olivera i Đorđe Balašević Aleksa Balašević obilježio veliki dan i legendarnom ocu posvetio emotivnu objavu koja tjera suze na oči

Vjenčao ih je patrijarh Porfirije u Hramu Svetog Save na Vračaru, a sretne vijesti objavila je mladoženjina majka, Olivera Balašević.

Olivera je na svom Instagram storiju objavila fotografiju iz hrama uz emotivan opis: "Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmijehe učenika iz Dervente, anđeli mogu da predahnu, jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav krunisali stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zavjeta".

Fotografije s vjenčanja pogledajte OVDJE

Sin legendarnog pjevača već je više puta podijelio s javnošću koliko je vjera za njega važna.

"U vjeri ima mnogo tame za sve vas koji ne vjerujete, ali mnogo više svjetla za sve nas koji vjerujemo. Naš Patrijarh Porfirije dokaz je da nisu svi sveci na nebu. Bog vas čuvao sve takvi kakvi jeste dragi svi", izjavio je jednom prilikom.

O privatnom životu rijetko govori za javnost i mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj sretnoj vezi sa Nikolinom. Aleksa ju je zaprosio u Izraelu, za što je dugo čekao dozvolu, a o tom činu govorio je s mnogo ljubavi.

"Šest mjeseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lijep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten", izjavio je jednom prilikom.

Par čeka dijete, a Aleks je tu sretnu vijest podjelio na Instagram profilu uz opis:

"Hvala za čarobnu noć moj Novi Sade, ali i naš vjerni ostatku planete. Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog odkad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest. Onakav kakav je bio jučer u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu. Neko to od gore vidi sve".

Lijepa Adriana i Duje Ćaleta-Car nakon raskošnog vjenčanja otišli na odmor za poželjeti, pogledajte fotke kojima je sve očarala! Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 3 +26 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4

Demi Moore konačno pokazala novog frajera, osvojio ju je 13 godina mlađi, a u nekim krugovima je već dobro poznat! Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm +26 Demi Moore i Daniel Humm - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju