Super volje!

Premijera Plenkovića rijetko vidimo u ovako opuštenom izdanju, a pojavio se u najslađem društvu!

Andrej Plenković Andrej Plenković Goran Kovacic/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) +9 Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Premijer Andrej Plenković u opuštenom je izdanju pratio košarku u Opatiji, gdje se pojavio u društvu sina Marija i kćeri Mile.

Premijera Republike Hrvatske Andreja Plenkovića rijetko kada viđamo u opuštenim i ležernim izdanjima, no upravo se u jednom takvom pojavio na košarkaškom susretu Hrvatske i Švicarske u Opatiji, i to u najslađem društvu.

Pogledaj i ovo Andrej Plenković - 3 nježna strana premijera Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

Premijer Plenković stigao je na utakmicu u tamnoplavim hlačama i  majici kratkih rukava, a s njim su bila i djeca, petogodišnja kćer Mila i sedmogodišnji Mario, koje je dobio u braku s Anom Maslać Plenković, a u ožujku ove godine rodio im se i sin Ivan.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine. Njihov sin Mario, koji je ime dobio po djedu i kojeg su dobili dva mjeseca nakon vjenčanja, uskoro kreće u drugi razred osnovne škole, a kći Mila ide u vrtić.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 10 Vanna - 9 Vanna - 8 Vanna - 1 +12 Vanna - 7 Celebrity Vanna u kratkoj haljini izbacila savršene noge, s njenih najjačih atributa bome nije bilo lako skinuti pogled!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 1 +7 Sharon Stone - 5 Celebrity Holivudska ikona u majušnom bikiniju pokazala tijelo boginje, obožavatelji je mole samo jedno: "Nemoj više nikada..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene