Jedna je dama u bijelom kaputu privukla veliku medijsku pažnju, a radi se o supruzi premijera Andreja Plenkovića - Ani Maslać Plenković.

Galerija


Kinesku delegaciju predvođenu premijerom Liem Keqiangjem na aerodromu je dočekao premijer Andrej Plenković i pojedini ministri.

Vezani članci Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Niti vidim niti čujem: Prvi ljudi Vlade i Sabora prečuli kako njihov koalicijski partner zapošljava rođake? Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Supruga premijera Andreja Plenkovića ponovno plijenila pažnju, ovoga puta na Plitvicama

Kineski premijer i delegacija u zagrebačku zračnu luku sletjeli su oko 19:50. Ipak, jedna je elegantna dama u bijelom kaputu privukla veliku medijsku pažnju, a radi se o supruzi premijera Andreja Plenkovića, Ani Maslać Plenković.

Gospođa Plenković zablistala je u damskoj kombinaciji bijelog kaputa i crnih štikli s kojom nije mogla pogriješiti. Premijer se s njom doista rijetko pojavljuje u javnosti, pa ne čudi da je njezin dolazak izazvao veliki interes.

Devet i pol godina mlađom suprugom premijer se oženio u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Mario, koji je ime dobio po djedu.

O privatnom životu obitelji Plenković ne znaju se detalji, osim da žive smirenim obiteljskim životom.

Dubrovkinja Ana za premijera se pokazala "onom pravom", a vjerujemo kako je on itekako ponosan na lijepu suprugu. 

Prva fotografija iz Rovinja koju je Ryan Reynolds objavio na Instagramu i više će vas nego iznenaditi