Stiže prinova!

Andrej Plenković i supruga Ana čekaju treće dijete: Lijepu vijest premijer je uspješno skrivao, a doznali smo i spol djeteta!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Premijer Andrej Plenković Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković Andrej Plenković +0 Plenković na Bledu Galerija

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković čekaju treće dijete.

Hrvatski premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković čekaju treće dijete, a DNEVNIK.hr iz izvora bliskih obitelji premijera ekskluzivno doznaje i da par čeka sina.

Pogledaj i ovo Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Treće dijete Stigla prinova u obitelj Plenković! Premijer i supruga Ana dobili su sina, doznajemo i kako su ga nazvali

42-godišnja Ana je već u trećem tromjesečju trudnoće i dobro se osjeća. Andrej i ona s velikim veseljem čekaju prinovu, a bratu se jednako vesele i njihova djeca Mario i Mila.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine. Njihov sin Mario, koji je ime dobio po djedu i kojeg su dobili dva mjeseca nakon vjenčanja, danas ide u prvi razred osnovne škole, a kći Mila, koja je rođena 2017. godine, ide u vrtić.

''S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković treći put postati roditelji.

Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece'', priopćio je glasnogovornik Vlade.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo Celebrity Hana Huljić će se udati za Grašu u vjenčanici brenda uz koji je Danijela Martinović posebno vezana

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) +2 Rihanna (Foto: AFP) Celebrity Goli trudnički trbuh Rihanna je prošetala ulicama snježnog New Yorka, pogledajte fotke o kojima bruji cijeli svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene