''Zapalit ćeš grad!''

Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

Ana Sasso Ana Sasso Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso - 4 Ana Sasso - 5 Ana Sasso Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 +10 Ana Sasso - 3 Galerija

Ana Sasso proslavila se zbog reklame Pipi te je prozvana seks-simbolom, a da joj ta titula pristaje i danas, dokazala je svojom novom objavom u žutom kupaćem kostimu.

Bivša Miss Jugoslavije i manekenka Ana Sasso podijelila je vruću fotografiju na svom Instagram profilu. 

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Pozirala je s pogledom na more i prirodu, a na sebi je imala žuti kričavi badić koji je istaknuo njezinu manekensku figuru na kojoj joj mnoge žene zavide, a uz to je usklaila bijeli laneni kaftan i bijele natikače s detaljima bisera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Prva u komentarima javila joj se Snježana Schillinger koja joj je poručila: "Zapalit ćeš grad", a ni njezini fanovi nisu mogli ne primijetiti ovako intrigantnu objavu pa su pisali:

"Prekrasna", "Blistaš", "Zgodna", "Uvijek top", "Prelijepa", "E takvu ženu ja zovem Miss".

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi i postala seks-simbol.

Splićanka je ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Malo nakon toga povukla se iz javnog života, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 +28 Maja Šuput Celebrity Šuput se pohvalila kako se ''picnula'' za koncert, a neki su imali zanimljive usporedbe za ovaj outfit!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 +12 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene