kakvi trbušnjaci!

Pipi djevojka Ana Sasso u rijetkom izlasku pokazala zašto i 39 godina nakon legendarne reklame zaslužuje titulu seks-simbola

Ana Sasso Ana Sasso Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 4 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 4 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso (Foto: Instagram) Reklama za \ +3 Ana Sasso (Foto: Facebook) Galerija

Ana Sasso proslavila se u 80-ima, kada je bila Miss Jugoslavije i snimila reklamu za Pipi zbog koje je postala seks-simbol, a da i danas izgleda fantastično pokazala je na dodjeli nagrada Story Hall of Fame.

Bivša Miss Jugoslavije i legendarna Pipi djevojka Ana Sasso (59) pojavila se na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u izdanju u kojem je ukrala svu pažnju.

Pogledaj i ovo Ana Sasso - 1 Wow! Njezin izlazak iz mora u bijeloj majici svi dobro pamte i nakon 40 godina, a danas se hvali najboljom formom ikad!

Za ovu je prigodu odabrala topić sa šljokicama koji otkriva trbuh te se pohvalila isklesanim trbušnjacima, a iskombinirala ga je s narančastom suknjom s izazovnim prorezima na bokovima.

Pratnju joj je pravio suprug Hrvoje Tomasović s kojim je prije udaje bila u dugogodišnjoj vezi, a supružnici žive u Samoboru.

Fotkama iz izlaska pohvalila se i na Instagramu koji je nedavno ponovno otključala za javnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi i postala seks-simbol.

Splićanka je ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Malo nakon toga povukla se iz javnog života, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec - 3 +12 Larisa Lipovac Navojec - 2 Celebrity Šest godina mlađi dečko nije skidao pogled sa zgodne Larise, prvo ga je skrivala, ali sada se voli njime pohvaliti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +15 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene