pogađate što?

Legendarna Pipi djevojka skinula nešto sa sebe i bacila na pozornicu, ponijela ju je odlična atmosfera na koncertu!

Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 1 +0 Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Galerija

Ana Sasso snimljena je na koncertu Sanje, Marinka i Zeca u Lisinskom u trenutku kada je odlučila baciti svoj grudnjak na pozornicu.

Bivšu Miss Jugoslavije i Pipi djevojku Anu Sasso (59) nemamo često priliku vidjeti u javnosti, pa uvijek ukrade pozornost gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Ana Sasso - 1 Wow! Njezin izlazak iz mora u bijeloj majici svi dobro pamte i nakon 40 godina, a danas se hvali najboljom formom ikad!

Tako se nije mogla sakriti ni u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje je uživala u najvećim hitovima Novih fosila koje su izveli Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš-Zec.

Sasso je koncert pratila u društvu te ju je u jednom trenutku atmosfera toliko ponijela da je odlučila ustati i baciti svoj grudnjak na pozornicu, a taj su trenutak ulovili fotografi.

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi i postala seks-simbol. Splićanka je ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Malo nakon toga povukla se iz javnog života, a nakon dva propala braka pronašla je treću sreću sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

Ana je aktivna i na Instagramu i ima više od četiri i pol tisuće pratitelja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) +0 Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u najkraćoj mogućoj haljini otkrila vitke noge, a tu je i dekolte koji seže gotovo do pupka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene