Slažete li se?

Stranci odlučili da je Albinina pjesma najbolja od svih zemalja s područja bivše Jugoslavije, evo kako je ona reagirala na to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić pobijedila u zanimljivoj anketi stranih fanova Eurosonga koja je provedena na portalu Wiwibloggs.

Obožavatelji Eurosonga odlučili su koja je pjesma po njihovu mišljenju najbolja i to među onima koje na ovogodišnjem izboru na najbolju pjesmu Europe predstavljaju zemlje bivše Jugoslavije.

Pogledaj i ovo Nizozemska Eurosong 2019. (Foto: AFP) u iščekivanju prvog polufinala Sve što trebate znati o ovogodišnjem Eurosongu: Tko su najveći favoriti, a tko ipak neće nastupiti zbog korone?

Glasovanje je bilo moguće na portalu Wiwibloggs koji je inače poznat kao jedan od najomiljenijih portala među obožavateljima Eurosonga, a najviše stranih glasova u anketi pripalo je našoj predstavnici Albini Grčić i pjesmi "Tick Tock", osvojila ih je čak 54,42%.

Na drugom mjestu našle su se predstavnice Srbije, grupa Hurricane i pjesma "Loco Loco s 28% glasova, a na trećem mjestu predstavnica Slovenije Ana Sokolič i njezina pjesma "Amen" s 12% glasova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

Rezultate glasova vidjela je i Albina koja se nakon toga oglasila na svom profilu na Instagramu i podijelila ih u svojim pričama, a na Instagramu Wiwibloggsa zahvalila je svima kojima je njezina pjesma najbolja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) +2 Renee Zellweger (Foto: Getty) Nekad i sad Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice šokiralo je njezine fanove, vidljivo je da je pretjerala s korekcijama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene