Kraljica popa Ahlamalika Williamsa upoznala je 2015. godine kada je bio na audiciji za plesače u njezinu timu, a vezu su potvrdili tek četiri godine kasnije.

Galerija


Madonna je posljednjih godina ljubila brojne poznate muškarca, ali i one manje poznate, a u posljednje vrijeme društvo joj pravi mlađahni Ahlamalik Williams. Ne zna se previše o muškarcu koji je zarobio srce kraljice popa, no poneki detalji ipak su iscurili u javnosti.

Vezani članci Nick Kamen Zvijezda legendarne reklame za traperice i Madonnin štićenik preminuo u 60. godini Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila

Prema pisanju TMZ-a, Madonna i Ahlamalik upoznali su se 2015. godine kada je on bio na audiciji za plesača u njezinu timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji "Rebel Heart", a nagađanja o njihovoj vezi započela su tek četiri godine kasnije. Madonna se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotku s proslave Nove godine.

Medijima je sve kasnije ispričao Ahlamalikov otac, koji je potvrdio vezu svog sina s popularnom pjevačicom, a rekao je tada i kako su zajedno više od godine dana. "Ljubav ne bira godine. Moj sin živi zabavan život i jako sam sretan zbog njega", rekao je njegov otac.

U veljači ove godine Madonna je na Twitteru čestitala Valentinovo svom dečku, a ovaj tjedan i rođendan. "Ljubavi, sretan ti rođendan! Hvala ti što si mi otvorio oči. Ne mogu ni opisati kako se osjećam", napisala je uz seriju njihovih zajedničkih fotografija na Instagramu.

Razlika u njihovim godinama posljednjih je dana dala povoda mnogima za raspravu. Između Madonne i njezina dečka je čak 35 godina razlike, tj. Ahlamalik je proslavio tek 27. rođendan. Sretnom paru to ne smeta, a Madonna ga je čak upoznala i sa svojim bivšim suprugom Guyem Ritchijem, s kojim ima dvojicu sinova.

Podsjetimo, razvod Madonne i Guya bio je turbulentan i navodno mu je pjevačica trebala isplatiti financijsku naknadu između 60 i 73 milijuna dolara te je dio pogodbe bila i vila vrijedna 12 milijuna funti u Wiltshireu. Oko skrbništva su se također borili i Madonna je izgubila skrbništvo nad sinom Roccom nakon što je rekao da želi živjeti s ocem.

Nekad je lomio srca tinejdžericama kao poznati superjunak, ali danas bi se sve one poprilično iznenadile da ga negdje sretnu

Atraktivna sestra našeg bivšeg nogometaša vratila se u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju