proslavio tek 27. rođendan

Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost

Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) +0 Madonna (Foto: Instagram) Galerija

Kraljica popa Ahlamalika Williamsa upoznala je 2015. godine kada je bio na audiciji za plesače u njezinu timu, a vezu su potvrdili tek četiri godine kasnije.

Madonna je posljednjih godina ljubila brojne poznate muškarca, ali i one manje poznate, a u posljednje vrijeme društvo joj pravi mlađahni Ahlamalik Williams. Ne zna se previše o muškarcu koji je zarobio srce kraljice popa, no poneki detalji ipak su iscurili u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz "Ženo, prestani si to raditi!'' Ima 62 godine, a nema nijedne bore! Izgleda kao voštana figura, njezine najnovije fotke izazvale su burne reakcije

Prema pisanju TMZ-a, Madonna i Ahlamalik upoznali su se 2015. godine kada je on bio na audiciji za plesača u njezinu timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji "Rebel Heart", a nagađanja o njihovoj vezi započela su tek četiri godine kasnije. Madonna se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotku s proslave Nove godine.

Medijima je sve kasnije ispričao Ahlamalikov otac, koji je potvrdio vezu svog sina s popularnom pjevačicom, a rekao je tada i kako su zajedno više od godine dana. "Ljubav ne bira godine. Moj sin živi zabavan život i jako sam sretan zbog njega", rekao je njegov otac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

U veljači ove godine Madonna je na Twitteru čestitala Valentinovo svom dečku, a ovaj tjedan i rođendan. "Ljubavi, sretan ti rođendan! Hvala ti što si mi otvorio oči. Ne mogu ni opisati kako se osjećam", napisala je uz seriju njihovih zajedničkih fotografija na Instagramu.

Razlika u njihovim godinama posljednjih je dana dala povoda mnogima za raspravu. Između Madonne i njezina dečka je čak 35 godina razlike, tj. Ahlamalik je proslavio tek 27. rođendan. Sretnom paru to ne smeta, a Madonna ga je čak upoznala i sa svojim bivšim suprugom Guyem Ritchijem, s kojim ima dvojicu sinova.

Podsjetimo, razvod Madonne i Guya bio je turbulentan i navodno mu je pjevačica trebala isplatiti financijsku naknadu između 60 i 73 milijuna dolara te je dio pogodbe bila i vila vrijedna 12 milijuna funti u Wiltshireu. Oko skrbništva su se također borili i Madonna je izgubila skrbništvo nad sinom Roccom nakon što je rekao da želi živjeti s ocem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene