Adriana Lima pokazala je lice bez šminke pa iznenadila promjenom izgleda.

Galerija


Brazilska manekenka Adriana Lima svojevremeno je bila jedno od najtraženijih lica u svijetu modne industrije, jedna od najpopularnijih anđelica Victoria's Secreta, a njezina ezgotična ljepota osigurala joj je i titulu jedne od najljepših žena svijeta.

Vezani članci Adriana Lima (Foto: Getty Images) Brazilska seks-bomba više se ne šeće u donjem rublju, ali i u čednijim izdanjima uspijeva baciti u trans Adriana Lima (Foto: Instagram) Zanosna Brazilka nakon razvoda od srpskog košarkaša ljubila je brojne muškarce koje bi hladnokrvno ostavljala

Danas 39-godišnja Adriana živi daleko od modnih pista i posvećena je uglavnom obiteljskom životu i odgoju kćeri Valentine i Sienne, koje je dobila s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem. Više se ne pojavljuje često u javnosti, no paparazzi su je ovih dana uspjeli snimiti u opuštenoj šetnji s jednom od kćeri. No od savršenih crta lica i one prepoznatljive ljepote malo je toga ostalo i sada nitko nije mogao ne zapaziti njezino pomalo izobličeno i natečeno lice na kojem nije imala grama šminke.

Bila je odjevena u jednostavne crne tajice i majicu, na nogama je nosila natikače i bijele čarape, a sa sobom je imala i zaštitnu masku za lice.

To je samo još jedan dokaz kako više ne mari za glamurozna izdanja u kakvim smo je bili navikli gledati tijekom posljednjih 20 godina kada je vladala modnim pistama.

S Markom je u braku provela pet godina, a razveli su se 2014. godine. Nakon njega ljubila je turskog pisca Metina Haru, ali ni ta ljubav nije potrajala, a njezin trenutačni ljubavni status nije poznat.

Ronaldova Georgina pozirala u čipkastom rublju pokraj jelke, ni sam nije odolio da ju ne komentira

Pogledajte novi dom Novaka Đokovića za koji je izdvojio 10 milijuna eura, to mu je čak osma luksuzna nekretnina