Slab na manekenke

Bivši muž jedne od najljepših žena na svijetu opet ljubi ljepoticu, a već ju je i upoznao s kćerkicama

Marko Jarić (Foto: Profimedia) Marko Jarić (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Jarić (Foto: Profimedia) Marko Jarić (Foto: Profimedia) Nova djevojka Marka Jarića (Foto: Profimedia) Nova djevojka Marka Jarića (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Galerija

Adriana Lima i Marko Jarić prohodali su 2007. godine, a u braku su izdržali 5 godina.

Čini se da srpski košarkaš jednostavno ne može odoljeti manekenkama.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Zahvalila i tati Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

Košarkaš Marko Jarić svjetskoj je javnosti postao poznat zbog veze, a kasnije i petogodišnjeg braka s jednom od najljepših žena na svijetu, Brazilkom Adrianom Limom. Podsjetimo, par je prohodao krajem 2007. godine, a svega devet mjeseci nakon upoznavanja Marko je kleknuo.

Par je tijekom zajedničkih godina dobio i dvije kćeri, a kao razlog razvoda naveli su "nepomirljive razlike", što je uobičajena praksa među slavnim parovima.

A posljednjih dana Valentina i Sienna provode vrijeme s tatom u Miamiju, dok mama marljivo radi i snima u New Yorku, ali i s nepoznatom brinetom koja je očito tatina nova djevojka. Društvo je snimljeno dan nakon proslave Markova 40. rođendana, a uživali su u tipičnim morskim radostima.

Nova djevojka Marka Jarića (Foto: Profimedia) Nova djevojka Marka Jarića (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No najviše pažnje svakako je privukla nepoznata ljepotica manekenske linije, iako će se pripadnice ljepšeg spola složiti da i Marko izgleda odlično u golišavom izdanju.

Marko je od prekida viđan u društvu raznih dugonogih ljepotica, dok je Adriana već neko vrijeme u sretnoj vezi s turskim piscem Metinom Harom, iako se od početka šuška kako je njihova veza samo marketinški trik da on proda novu knjigu te sakrije da voli muškarce. No prije njega crnokosa ljepotica navodno je lomila srca brojnim sportašima s kojima je imala samo prolazne avanture.

Ipak, bivši par je ostao u vrlo dobrim odnosima zbog kćerkica pa su tako prošle godine viđeni u Crnoj Gori na zajedničkom ljetovanju. Tada su i počele kružiti priče o pomirenju, no to se nije dogodilo.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene