Novi film o Batmanu svjetlo dana trebao bi ugledati 2022. godine, a Robert Pattinson vratio se na set snimanja nakon što je prebolio koronavirus.

Galerija


Glumac Robert Pattinson vratio se na set snimanja novog nastavka serijala o Batmanu, nakon što je prebolio koronavirus. 34-godišnjeg glumca fotografi su uhvatili dok je snimao scenu sprovoda u Liverpoolu, a zbog frizure i odijela neki su ga jedva prepoznali.

Vezani članci Robert Pattinson Poznati glumac zaražen koronaviruson: Nakon samo tri dana snimanja dugočekivanog filma saznali lošu vijest Batman Cijeli svijet jedva čeka novi film: Kroz kviz provjerite koliko dobro zaista poznajete Batmana

Pattinson u filmu "Batman" igra glavnu ulogu superjunaka iz Gotham Cityja, a zbog koronavirusa je bio u izolaciji nekoliko tjedana. Iz američke tvrtke Warner Bros potvrdili su kako je snimanje stalo zbog bolesti glavnoga glumca, no ovoga tjedna sve su nastavili.

Snimanje je već i ranije zaustavljeno, a trebalo je početi u ožujku ove godine. Zbog pandemije koronavirusa pauzirano je sve, a novi film o Batmanu svjetlo dana trebao bi ugledati 2022. godine.

Zoe Kravitz glumi uz Pattinsona, a utjelovit će Ženu mačku. Na setu u Liverpoolu mamila je poglede odjevnom kombinacijom. Snimanje novog filma o Batmanu izaziva zanimanje i lokalnih stanovnika svakom novom scenom, a u film je prema nekim navodima uložen budžet veći od 100 milijuna dolara.

Pjevaču dijagnosticirali tumor, strašne vijesti podijelio s fanovima: "U šoku sam, ali borit ću se koliko mogu"