Mračniji od svih

Šokirao obožavatelje: Holivudski ljepotan izgleda neprepoznatljivo u svojoj novoj ulozi, neki ga se i boje

Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +0 Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Galerija

Colin Farrell izgleda neprepoznatljivo kao Pingvin u novom filmu o Batmanu, a reakcije na film ne stišavaju se nakon što je objavljena prva službena najava.

Glumac Colin Farrell izgleda neprepoznatljivo nakon transformacije u zlobnog Pingvina, jednog od glavnih negativaca u novom filmu o Batmanu, čiji je prvi, dugoočekivani službeni trailer objavljen ovih dana.

Pogledaj i ovo Colin Farrell Tko bi rekao da je to on! Slavnog ljepotana nije moguće prepoznati nakon zastrašujuće transformacije, zgodnom licu nema ni traga!

Film "Batman" s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi navodno će biti prava poslastica za ljubitelje čovjeka šišmiša i njegove avanture, a dok se već sada dive njegovoj interpretaciji, mnogi ne prestaju pričati o 44-godišnjem Colinu i njegovoj ulozi Pingvina. On se pomoću nevjerojatnog umijeća šminkanja i transformiranja pretvorio u vlastitu verziju Oswalda Cobblepota iliti Pingvina, kojeg  u filmu "Batman se vraća" iz 1992. godine tumači Danny DeVito.

U traileru se tako može vidjeti prizor kako stoji na kiši sa zlobnim i neprijateljskim izrazom lica, onaj u kojem on i njegovi maskirani sljedbenici pucaju iz pištolja ili pak kako ga Batman lovi u automobilskoj potjeri ulicama Gothama.

"Šali li se netko sa mnom ili je ovo stvarno Colin Farrell? Ako jest, ovo je jedna od najboljih transformacija koje sam ikad vidio", napisao je na Twitteru urednik američke web-stranice specijalizirane za horore Bloody Disgusting John Squires.

"Vau, ovo nadilazi riječ bolesno. Također je zadivljujuće to da je Colin Farrell zapravo Pingvin. Potpuno je neprepoznatljiv. Jedva čekam pogledati film", napisao je redatelj Mateo Shulman.

To je samo dio pohvala koje je film dobio nakon prve službene najave, što će bez ikakve sumnje pridonijeti njegovu uspjehu širom svijeta.

No do premijere ćemo ipak morati još malo pričekati jer je pandemija koronavirusa usporila planove snimanja te ono još uvijek nije završeno.

"Snimili smo samo 25 % filma, ali jednostavno sam morao pokazati dio onoga što smo dosad napravili", izjavio je redatelj filma Matt Reeves.

Uz Pattinsona i Farrella u filmu glume i Jeffrey Wright kao policijski zapovjednik James Gordon, John Turturro kao Carmine Falcone, a Zoe Kravitz gledat ćemo u ulozi Žene mačke.

34-godišnji Robert isprva se našao na meti kritika i mnogi su sumnjali u njegovu interpretaciju Batmana, no čini se da su sada sve sumnje otklonjene, a neki su već uvjereni kako će svojom izvedbom nadmašiti svoje prethodnike Christiana Balea i Bena Afflecka.

"Batman" bi u kina trebao stići 1. listopada 2021. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene