tek se vratili na set

Poznati glumac zaražen koronaviruson: Nakon samo tri dana snimanja dugočekivanog filma saznali lošu vijest

Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) +0 Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Galerija

Robert Pattinson igra Batmana u istoimenom filmu, a unatoč početnim kritikama neki tvrde da će nadmašiti Christiana Balea i Bena Afflecka.

Glumac Robert Pattinson pozitivan je na koronavirus, tvrdi Vanity Fair

Pogledaj i ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 rijedak zajednički izlazak Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Ranije je američka kompanija za proizvodnju i distribuciju filmova Warner Bros. potvrdila da se netko na snimanju "Batmana" zarazio Covidom-19. "Član produkcijske ekipe je bio pozitivan na testiranju za koronavirus i nalazi se u izolaciji u skladu s propisanim protokolima. Snimanje je privremeno zaustavljeno", obavijestili su javnost. 

Uskoro je izvor za Vanity Fair potvrdio da je riječ o Pattinsonu koji u filmu "Batman" igra glavnu ulogu superjunaka iz Gotham Cityja. 

"Poslali su nam obavijest da je član ekipe zaražen koronavirusom. Svi su na setu pričali o tome. Nismo znali o kome je riječ, no to je uzrokovalo kaos sa rasporedom", ispričao je. 

Kako pišu američki mediji, snimanje "Batmana" je početkom ožujka zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa, a sada je opet odgođeno nakon samo tri dana na setu zbog Roberta. 

Inače, kad se saznalo da će utjeloviti popularnog superjunaka, Pattinson je bio izložen brojnim kritikama, no neki su istaknuli da će zvijezda "Sumrak sage" nadmašiti prethodnike Christiana Balea i Bena Afflecka. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene