Daniel Craig igra posljednji put agenta 007 u filmu "No Time To Die" koji je trebao biti prikazan još u travnju, no pandemija koronavirusa je sve odgodila.

Galerija


Izašao je plakat najskupljeg filma o tajnom agentu 007 kojeg će posljednji put utjeloviti glumac Daniel Craig

Vezani članci Film Iz Rusije s ljubavlju - 8 Najpoznatijeg filmskog agenta dosad je utjelovilo osam glumaca! Tko vam je bio najbolji, a na koga ste potpuno zaboravili? Daniel Craig - 2 Trpio je bolove i ostao bez dva zuba, a u jednom je danu uništio tri auta vrijedna gotovo milijun dolara

"No Time To Die" je 25. film o James Bondu koji je trebao biti u kinima u travnju, no pandemija koronavirusa je odgodila njegovu premijeru koja se očekuje u studenom ove godine. Na plakatu se Craig vidi iz profila dok cilja puškom. 

"Misija koja mijenja sve", piše pokraj fotografije na službenom Instagram profilu. "No Time To Die" prati Bonda koji je napustio posao tajnog agenta i uživa u mirnom životu na Jamajki, no onda njegov stari prijatelj zatreba pomoć.

Prema posljednjim informacijama, film će biti prvo pušten u Velikoj Britaniji 12. studenog, a osam dana kasnije u Americi. Produkcijska kuća razmišlja da ponovno odgodi premijeru i dolazak "No Time To Die" u kina jer se zbog ponovnog porasta broja oboljelih od koronavirusa brine koliko će ga ljudi uspjeti pogledati i hoće li izgubiti novac. 

U film je uloženo, kako pišu strani mediji, 200 milijuna funti i zarada manja od 500 milijuna funti će se smatrati velikom katastrofom. 

Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo