žele najmanje 500 milijuna funti

Novi plakat najskupljeg filma kultne franšize: Opet se razmatra odgoda puštanja u kina zbog straha da će premalo zaraditi

Daniel Craig Daniel Craig DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Daniel Craig Galerija

Daniel Craig igra posljednji put agenta 007 u filmu "No Time To Die" koji je trebao biti prikazan još u travnju, no pandemija koronavirusa je sve odgodila.

Izašao je plakat najskupljeg filma o tajnom agentu 007 kojeg će posljednji put utjeloviti glumac Daniel Craig

Pogledaj i ovo Daniel Craig u filmu No Time To Die Još malo! Najiščekivaniji film konačno stiže u kina, hoće li uspjeti ispuniti sva očekivanja? Za neke je ovo posebno emotivna priča!

"No Time To Die" je 25. film o James Bondu koji je trebao biti u kinima u travnju, no pandemija koronavirusa je odgodila njegovu premijeru koja se očekuje u studenom ove godine. Na plakatu se Craig vidi iz profila dok cilja puškom. 

"Misija koja mijenja sve", piše pokraj fotografije na službenom Instagram profilu. "No Time To Die" prati Bonda koji je napustio posao tajnog agenta i uživa u mirnom životu na Jamajki, no onda njegov stari prijatelj zatreba pomoć.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The mission that changes everything. The new poster for #NoTimeToDie is here. In cinemas this November.

A post shared by James Bond 007 (@007) on

Prema posljednjim informacijama, film će biti prvo pušten u Velikoj Britaniji 12. studenog, a osam dana kasnije u Americi. Produkcijska kuća razmišlja da ponovno odgodi premijeru i dolazak "No Time To Die" u kina jer se zbog ponovnog porasta broja oboljelih od koronavirusa brine koliko će ga ljudi uspjeti pogledati i hoće li izgubiti novac. 

U film je uloženo, kako pišu strani mediji, 200 milijuna funti i zarada manja od 500 milijuna funti će se smatrati velikom katastrofom. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene