Tužna vijest

Junak filmova o tajnom agentu proživljava najteže dane u životu, obitelj se teško nosi s gubitkom

Rachel Weisz Rachel Weisz Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Weisz Daniel Craig (Foto: Profimedia) Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: AFP) +0 Daniel Craig Galerija

Otac Daniela Craiga, Tim Craig preminuo je od posljedica duge i teške bolesti.

Otac glumca i zvijezde Jamesa Bonda, 52-godišnjeg Daniela Craiga, Tim Craig preminuo je u dobi od 77 godina nakon što se godinama borio s rakom jetre.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Recite nam u anketi! Evo kako je umjetna inteligencija zamislila novog Jamesa Bonda, sviđa li se vama ovaj vječiti šarmer?

Britanski mediji poput Daily Maila prenose kako je ta vijest slomila Daniela koji je s njim bio jako povezan i blizak, a Tim je jednom prilikom njihov odnos opisao kao odnos najboljih prijatelja. Bavio se poduzetništvom, a sa suprugom Kristy je živio i blizini Oswestryja.

Tim, na kojeg je Daniel jako nalikovao, često se pojavljivao na sinovim premijerama o Jamesu Bondu i bio je jako ponosan na njegova glumačka ostvaranja.

"Daniel ne govori o meni i ja ne pričam o njemu, ali naravno izuzetno sam ponosan na njega, on je jako dobar glumac", izjavio je Tim prije nekoliko godina za The Chester Chronicle.

Danielova glasnogovornica potvrdila je kako Daniel ni obitelj neće davati izjave vezane uz očevu smrt.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene