vrtoglave cifre

"No Time To Die" najskuplji je film o Jamesu Bondu ikada snimljen, koštao je 250 puta više od prvog u seriji

Daniel Craig (Foto: Profimedia) Daniel Craig (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig Daniel Craig (Foto: Profimedia) +0 Daniel Craig (Foto: Profimedia) Galerija

Film "No Time To Die" u kina je trebao stići u travnju ove godine, no zbog pandemije koroanvirusa premijera je pomaknuta na studeni.

"No Time To Die" postao je najskuplji film o slavnom tajnom agentu Jamesu Bondu ikada snimljen. Kako javlja Daily Mail, budžet filma bio je vrtoglavih 200 milijuna funti.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Ne voli pažnju Daniel Craig u izlasku s kćeri ljepoticom za koju rijetki znaju da i postoji, već joj je 30 godina, a paparazzi su je dosad snimili samo nekoliko puta

To je ujedno peti i posljednji put da će se glumac Daniel Craig na velikom platnu pojaviti kao James Bond. Najnoviji film o tajnom agentu koji će u kina stići krajem ove godine 250 puta je produkcijski skuplji od prvog filma o Jamesu Bondu, "Dr No". Film snimljen 1962. godine koštao je 800.000 funti, a Bonda je glumio Sean Connery.

Film "No Time To Die" u kina je trebao stići u travnju ove godine, no zbog pandemije koroanvirusa premijera je pomaknuta na studeni.

Nakon 13 godina Daniel Craig će se oprostiti od Jamesa Bonda, a kruže glasine kako bi u najnovijem filmu tajni agent mogao biti žena. Producenti nisu odavali previše detalja o planovima za nova snimanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene