horor-priča

Simpatični dječak iz poznatog filma transformirao se u opakog muškarca, smatra da je rođen za svoj novi potez

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) +0 Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Galerija

Macaulay Culkin pojavit će se u novoj sezoni serije "Američka horor priča", a počeli su curiti detalji dugoočekivane desete sezone.

Dječja zvijezda Macaulay Culkin posljednjih mjeseci radi na novom projektu, i to na seriji "Američka horor priča", a redatelj Ryan Murphy na svom je Instagramu otkrio djelić atmosfere sa snimanja. Objavio je fotografiju na kojoj su glumac i njegova kolegica Leslie Grossman. "Dolazi nešto opako", napisao je u opisu fotke, a mnogi su se složili kako su glumci sjajan odabir za desetu sezonu popularne serije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Jeste ga vi čuli? Mnogi ne mogu vjerovati kako danas stvarno zvuči dječak iz najdražeg božićnog klasika: "Oprostite, ali taj glas..."

Grossman je nedavno također publici dala do znanja da je ekipa na snimanju, kada je objavila fotografiju iz Provincetowna. Podijelila je fotografiju s plaže i tako dala do znanja gdje se serija nastavila snimati.

Obožavatelji serije već tjednima nagađaju koja će biti tema nove sezone, a glumci i redatelji svako određeno vrijeme objave detalj oko kojeg se glasine samo rasplamsavaju.

Podsjetimo, Evan Peters, Sarah Paulson i Lily Rabe glavni su junaci serije koja je posljednjih godina dobila brojne nagrade poput Emmyja, Zlatnog globusa i SAG nagrade. Iako naizgled sezone nemaju veze jedna s drugom, čitava je priča povezana, a kako će sve izgledati, obožavatelji će saznati uskoro. Ryan Murphy još je prošle godine otkrio kako Macaulay Culkin ima "ludu ulogu prepunu erotike". "Culkin je odmah rekao kako je rođen za tu ulogu i nije imao ništa protiv nje", otkrio je onda redatelj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene