Mediji su nagađali kako je Michael Jackson seksualno zlostavljao i Macaulayja Culkina, no glumac je negirao sve.

Galerija


Glumac Macaulay Culkin u nekoliko je navrata branio ugled kralja popa Michaela Jacksona nakon što su ga optuživali za seksualno napastovanje djece, a u najnovijem intervjuu je istaknuo kako mu Jackson nikada ništa nije napravio.

Vezani članci Heather Locklear (Foto: Profimedia) Pogledajte kako to izgleda kad slavni završe iza rešetaka, ovo su njihove zatvorske priče Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

Culkin je jedna od najvećih filmskih zvijezda 90-ih godina, a s Michaelom Jacksonom je bio prijatelj. Jacksonove žrtve su o kralju popa progovorile u dokumentarnom filmu "Leaving Neverland", koji je podigao mnogo prašine.

Mediji su nagađali kako je Jackson seksualno zlostavljao i Culkina, no glumac je negirao sve, piše USA Today.

"Meni nikada ništa nije napravio. Nikada ga nisam ni vidio da je nekome nešto napravio nažao. Nemam ništa za sakriti, pogotovo nakon što je prošlo toliko vremena", rekao je 39-godišnji glumac.

Culkin se prisjetio da je u jednom trenutku sreo Jamesa Franca koji ga je pitao za komentar o kontroverznom dokumentarnom filmu, a nije mu htio ništa reći.

Macaulay Culkin se s Michaelom Jacksonom počeo družiti nakon što je postao poznati glumac, a čak je glumio i u spotu za njegovu pjesmu "Black Or White". Dvojac se posljednji put sreo 2005. godine i to na Jacksonovom suđenju za pedofiliju.

Srdačan susret filmskih ljubavnika nije prošao bez zagrljaja i poljubaca, ali nekom se to nije svidjelo